hits

Aktiv bruk av ønskelister

Disappointed woman holding dish brush gift.
For en del år siden gikk jeg lei av å få gaver jeg la i et hjørne, en skuff eller hylle og aldri tok frem igjen. Men hva kunne jeg egentlig forvente meg? Jeg klarte ikke selv å komme på noe jeg ønsket meg, hvordan skulle venner og familie komme på det? Så de siste årene 5 årene har jeg planlagt ønskelister både før jul og bursdag som jeg deler med venner og familie. Og jeg har både fått ting jeg forventer og ting jeg har blitt overrasket over (som enda var bra).

Det har ikke vært bare enkelt med ønskelister, spesielt søsteren min har klaget litt. For når jeg gir de en ønskeliste, så låser jeg de litt til den. I to og et halvt år besto ønskelisten min kun av turutstyr. Dette er en veldig fjern verden for søsteren min og selv om hun kjøpte klærne, termosen og diverse andre ting, var det ikke noe med gaven som hun kjente seg igjen i. Hun likte ikke at gaven kunne være fra hvem som helst, ikke fra henne spesifikt. Hun var dermed svært glad i fjor sommer, når jeg ønsket meg en Fjällräven sekk, for den likte hun også.  

Men i år tror jeg at jeg kommer til å ha en ganske lang ønskeliste til både bursdag og jul. Jeg trenger Champagne glass, verktøy, verktøykasse, bestikk, sengetøy, en enkeldyne for gjester, sofa, klappstoler, plantebeholdere for å dyrke urter og grønnsaker, ja det var det jeg kom på akkurat nå på stående fot. Dette er ting jeg ikke trenger AKKURAT nå, men som jeg kan vente til sommeren med å få tak i. I og med dette er ting jeg faktisk har behov for, og det er for leiligheten, så håper jeg alle vil finne noe de kan sette sitt stempel på. "Dette er til Ingrid, fra MEG". 

Ja, ønskelister sparer penger, miljø og ressurser. Ønskelister er til å anbefale. 

Licensed from: Jaykayl / yayimages.com

#økonomi #ønskeliste #bursdag #jul #miljø #blogg.no #bloggmag.no #side2
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Follow Follow