Uke 19, Kvadrat og nødvendigheter

Denne uken har vært den store "Gjenåpning/Åpning/Tilbudsuken" som vil si at jeg har fått melding på melding om tilbuder jeg har kunnet benyttet meg av. Og jeg har gjort det! Jeg har kjøpt støvsuger til å ha på teppet ute i vinterhagen som har hatt noe jord på seg. Jeg har også kjøpt dobørste og sånn såpeholder kurver til å henge i dusjen. Dette ble kjøpt på tilbud og så billig som mulig. Jeg er så glad for at jeg har disse tingene (tenk på hvorfor man har spesielt en av disse tingene), så jeg er fornøyd med kjøpene. Spesielt med tanke på hvordan jeg måtte trekke meg selv i nakken tidligere på dagen. (ooooh, teaser til innlegg på tirsdag!)

Denne uken var vi på omvisning på et hotell hvor Røde Kors skal ha et arrangement, og jeg har planer om å leie meg et hotellrom denne dagen, det er noe jeg syns jeg fortjener etter å arrangere et sånn stort arrangement. Det er penger jeg må sette til sides, men ettersom jeg har sett rommene, så tror jeg absolutt dette vil være enkelt. 

Den største vinnen, i hvert fall her jeg sitter nå, er at jeg har vært to ganger på Kvadrat (et av Norges største kjøpesenter), og jeg har bare kjøpt det jeg hadde bestemt meg om på forhånd. (Høretelefoner, lader og musserende vin) Til tross for at jeg har hatt lyst til å kjøpe en foundantion, eller hva det nå heter, som jeg hadde fått en sampel på, og har hatt lyst til å kjøpe en sånn øyenbryns-maskare ting. (Se hvor flink jeg er med sminke). Jeg pleier ikke å bruke sminke og jeg har sminke på badet som jeg ikke bruker, men de begynner å bli noen år gamle nå. Jeg har ved jevne mellomrom (et-to år) investert i sminke, som jeg bruker i omtrent to uker, før jeg ikke gidder mer. Så dette har sjeldent vært en god investering for meg. Denne uken har jeg klart å si nei, jeg satser på at jeg unngår fristelsen neste uke også. Jeg tror ikke jeg må på Kvadrat i det hele tatt neste uke, med mindre noen inviterer meg. 

Håper dere har hatt en fin uke, og får en ny fin 17. mai uke!

#økonomi #vinnogtap #kvadrat #shopping #powers #lefdal #Lurebyen #Clarion #sminke #fristelser #sminke #Sterk
 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer