Ikke bit over for mye (Jeg tygger som gal)

Eating hamburger
Licensed from: mikasa / yayimages.com

Hvis du tok bussen fra Stavanger til Sandnes i går kveld, så kan det hende du så meg. Det var jeg som satt og sov, hodet lent inn til veggen på bussen, litt fremoverbøyd. Og som hadde litt sikkel nedover fronten på regnjakken sin. Jepp, attraktive meg. Det kan også hende du la merke til hvordan jeg forsøkte å våkne flere ganger, spesielt første gangen når jeg oppdaget sikkelet. Rask inntrekk for å hindre mer sikkel, samt hurtig tørking av jakken med litt skråblikk for å se hvem som så meg. 

Jeg hadde det litt tilsvarende i fjor sommer, men det er en viktig ulikhet. Jeg føler meg ikke overveldet. Det som er felles er at jeg skriver opp alt jeg må gjøre, hvis ikke blir det lett glemt. Allikevel, har jeg ikke panikk over "Dette må jeg gjøre" Eller "Dette har jeg ikke hatt tid til". Så jeg har egentlig følt at ting går greit.

Så var det bussturen i går. Hvor jeg må innse at jeg sovner hver gang jeg slapper litt av. Jeg sover ikke for lite på natten, jeg har som regel fått sove nesten 7 timer, om ikke mer noen dager. Jeg er ikke mer trøtt om morgenen enn jeg pleier, det er bare steamet som forsvinner i løpet av dagen. Når jeg gikk av bussen i går (sov nesten forbi busstoppet mitt) og gikk hjem måtte jeg innse at jeg nok har bitt av for mye, selv om jeg ikke føler meg overveldet. Så nå må jeg se igjennom oppgavene mine, på privaten, på jobb for å se om det er noe jeg kan gjøre annerledes. For jeg tror virkelig på det Christine Caine, som startet en av verdens største organisasjoner/kampanjer som bekjemper Menneskesmugling. 

Det er ikke hva du gjør som brenner deg ut, det er at du ikke gjør nok av den rette tingen

Hun forklarte dette med at hun kunne jobbe utallige timer med prosjektene sine, hun kunne overleve lite søvn i perioder, hun kunne ha mange baller i luften. MEN hun måtte ha minst 30 min hver dag til lett trening mens hun hørte på en informativ/inspirerende podcast eller lydbok.Det måtte hun ha for å klare å holde ballene i lufta, for å holde motivasjonen oppe, for å orke å jobbe alle de timene. 

Jeg må komme på hva jeg trenger for å gi meg selv ny energi, for å holde det gående. Jeg har en mistanke og jeg må teste litt, så kommer jeg tilbake til dere. (Mest sannsynlig på tirsdag med dette). 

Nå er det snart helg, jeg skal jobbe denne helgen, og alle helgene resten av juni, men i morgen skal jeg etter jobb i barnebursdag til niesen og nevøen min! Det skal bli gøy å gi de gavene! 

Håper dere har en god helg, og så snakkes vi på mandag med Vinn og tap! 

#travel #inntekt #penger #økonomi #jobb #frivillig #utbrent #motivasjon #sovne #søvn #overveldet #sommerjobb #bloggmag.no #blogg.no

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer