1000 kr i mat! Hvordan gikk det og hva blir med videre?

Eksperiment: Ufør er over og fordi mat har vært en så stor del, måtte det en egen oppsummering for å se hvordan jeg har klart meg med 1000 kr til frokost og middag, hele måneden.

Det største problemet har vært søtsuget mitt. Til vanlig trenger jeg ikke kontrollere det så mye, så mentalt har det tatt mye plass denne måneden. Men på selve matsiden? Jeg antar jeg har halvparten av maten igjen! Det er mye det! Målet må være å få det spist opp til jeg skal pusse opp kjøkkenet. Det begynner 10. august. (Og er du nysgjerrig på kjøkkenplanene mine? Se videoen som kommer på torsdag).

Det nest største problemet jeg har hatt er å huske å ta frem maten før jeg drar på jobb. Jeg har ikke micro enda. Så jeg har spist mest egg og bacon. Bacon tiner fort, spesielt når jeg hiver den i pannen på lav varme.

Dette er det jeg har spist denne måneden:

3 Ostesmørbrød
2 Fish n’chips
1 Stekt kyllinglår
3 Fiskeboller m. spagetti
2 Pasta m. pesto
6 Egg og bacon
2 Eggenudler m. svin
2 Pølse m. hjemmelaget potetstappa

 

Så det er det. Variert og ikke variert samtidig. Det er mye grønnsaker som er igjen også. Jeg har faktisk ikke åpnet den ene pakken i det hele tatt. Jeg sparte den til Wokingen jeg skulle gjøre på slutten av måneden, når det mer ‘kjipe’ var spist opp. Men det får blir i juli. 🙂

La oss bare snurre film da:

#eksperimentufør #personligøkonomi #mat #matbudsjett #økonomi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg