Uke 9.

Ja, hva kan man si om uka da man brukte over 1,5 millioner kr? Og setter seg selv i en gjeldsituasjon på over 1 million? Jeg håper i hvert fall jeg er nå i en bedre situasjon i LENGDEN enn det jeg var. Jeg er inne i boligmarkedet, og med å aggressivt betale ned lånene mine, satser jeg på å være under millionen om senest fire år. Jeg håper jo at jeg innen da har funnet meg en mann og kan begynne en familie, men det er vanskelig å planlegge. Jeg anser i hvert fall at uansett hvilken retning livet mitt kommer til å ta i fremtiden, at jeg nå er i en god posisjon til å håndtere det. 

Men bortsett fra boligkjøp, hva har uken som har gått gitt meg? 

Vi har kommet til en ny måned, og jeg kunne konstatere at jeg har økt lommepengebeholdningen med 650 kr (håper å nå 1000 for å kunne ha muligheten til å erstatte klær når det måtte være behov for det), Fordi jeg ikke tok ut kontantene for mars før i går, brukte jeg ikke noe lommepenger på onsdag og torsdag, så jeg er ute til en god start. 

Seier nr 2 er at jeg har spist mye rester denne uken, hele tre dager med restemiddager, som er veldig bra. 

Seier nr 3 er at jeg har kjøpt en stor pakke med cola, min store last, og har helt det i halvliter-flasker og tatt med meg hver dag, i stedet for å kjøpe en halvliter. 

Tap nr 1 er at jeg på tre uker, har kjøpt tre pakker med ibux. Når hodepinen kommer er jeg ikke redd for å ta hodepinetablett for alternativet er ikke bra. Nå vet jeg ikke hvordan hodepine er for andre, men for meg, hvis jeg ikke får stoppet den helt i begynnerstadiet med masse drikke og frisk luft, må enten senere ta en tablett eller legge meg å sove i et stille rom. Fordi brillene mine har vært dårlig, og jeg i flere uker har vært plaget hadde jeg kjøpt en pakke til å ha hjemme, og en til å ha på jobb. I går måtte jeg gi meg og ta en hodepinetablett. Problemet var at jeg hadde gått fra jobb for 30 min siden og jeg var på vei til en venninne og ikke hjem. Så nå har jeg en pakke hjemme, en pakke på jobb og en pakke i sekken.  

Tap nr 2 er at det er enda kaldt og jeg kan enda ikke sykle. Jeg er ikke villig til å sykle hvis det er fare for frost, (og dermed kaldt), så jeg fortsetter å kjøpe ukeskort til bussen. Jeg kan kjøpe to uker og noen dager ekstra før det hadde lønnet seg å kjøpe månedskort (som jeg skulle ha gjort i februar), men jeg bor på Nord-Jæren og vi er i mars. Det kan umulig være kaldt så veldig mye lengre. 

Hva er dine vinn og tap?

#nabloggene #bloggmag #nybolig #husoghjem #økonomi #blogg.no #nettavisen #vinnogtap #restemat #sykletiljobben #kollektivtransport #buss

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg