Uke 11

Nå MÅ våren komme, for jeg har ikke mer penger til bussen. Det vil si jeg har 1 tur igjen i budsjettet, men det ser ut som om det sprekker denne måneden også! Hvordan kan det ha seg at januar hadde en uke kald temperatur, mens hele februar og store deler av mars ligger å bikker rundt frost? Dette er Stavanger, været! har du ikke fått med deg at mars og minus passer dårlig sammen? Nei, jeg tror jeg må si at marsbudsjettet sprekker på buss-siden, så da må jeg finne ut hvor jeg skal hente de pengene jeg mangler. 

Jaja, men jeg syklet på torsdag i hvert fall. Det var deilig. Jeg er så glad for at jeg i oktober investerte i en el-sykkel for i går når jeg syklet hjem hadde jeg i perioder over 10 s/m i mot. Da er det innmari godt å ha fult batteri, og kan sette effekten på topp slik at turen blir en nydelig søndagstur i stedet for et blodslit. Da hadde jeg ikke holdt  på lenge. Jeg liker ikke blodslit… 

I begynnelsen av uka blandet jeg litt i kontantkategoriene mine og jeg fant ikke helt ut av det igjen etterpå, så jeg har brukt litt tid på å regne ut hvor mye penger jeg må ha igjen i lommepenger ut måneden og så etterfylle ekstra kategorien min. Sånn går det når man kjøper Pondus i tillegg til snacks en dag. Prisen blir plutselig nesten 100 kr, og de femti jeg planlegger å bruke hver dag strekker ikke til. Og da er det raskere å bare hente noe kontanter fra lommeboka, i stedet for å være bevist på hvor man henter de fra. 

Denne helgen er jeg på Røde Kors hytta i Hunnedalen, som betyr gratis mat men mer penger på brus og godteri. Noe må man jo ha å gjøre når man sitter på hytta og venter på at noen potensielt trenger hjelp. Jeg har ikke fått vært på hytta like mye som jeg hadde håpet på denne vinteren, men jeg har måttet prioritere boligkjøp og visninger og dette er siste helg før innflytning. Fem dager igjen!!!

Håper uken deres har vært bra, og at neste uke blir fantastisk!

#vinnogtap #pondus #buss #kollektiv #budsjett #sprekk #budsjettsprekk #elsykkel #sparepenger #økonomi #penger “bloggmag.no #blogg.no #side2 #side3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg