Uke 16, Ikke bra bruk, flaks at ikke mer er gått, og på tide å skjerpe seg.


Etter jeg begynte å sykle til jobb har jeg brukt mindre på småkjøp, men jeg har ikke brukt mindre av den grunn! Jeg har mentalt gått bort i fra 50 kr dagen ideen, ganske ubevist, ettersom jeg ‘har penger til overs’. Tirsdagen er alltid en lang dag for meg. Jeg har Digital Leksehjelp en time etter jobb, og rett etter det begynner Hjelpekorpskvelden. Det betyr jeg har 60 min på å kjøpe noe mat og komme meg til Røde Kors huset. Og ettersom jeg først var på butikken, så kunne jeg jo kjøpe noe brus, noe sjokolade og annet godt. Ja, jeg var sulten og sjokolade fristet mer enn Micro-mat. Så det ble mer enn 50 kr. På onsdag var jeg egentlig ute for å kjøpe mat til foreningen på torsdag, men igjen var jeg sulten, og det ble ganske mye mer. Da var jeg nesten oppe i 100 kr. Og på fredag, før jeg dro til flyplassen for reisen min, slappet jeg heller av på sofaen i stedet for å lage noe middag. Det betydde at jeg på flyplassen kjøpte meg en bacon-pølse med meny, og det nyeste Pondusbladet. Det ble godt over 100 kr. Så selv om jeg ikke handlet noe på mandag, onsdag, eller i dag (søndag), så tror jeg at jeg har gått over de 350 kr for uken jeg opprinnelig hadde planlagt. For ingen av utgiftene jeg har hatt har MÅTTET være over. Det har ikke vært noe jeg MÅTTE kjøpe, og det er synd. Fellesnevneren er at jeg har vært sulten mens jeg handlet, så det er noe jeg VET jeg ikke burde gjøre. 

Allikevel håper jeg at med å bli bevist på at jeg har mentalt gitt slipp på 50 kr dagen prinsippet, vil jeg heretter klare å skjerpe meg. Jeg satser på det i hvert fall! 

Alt i alt, er jeg ikke fornøyd med uken, selv om jeg tror jeg er innenfor maksbeløpet. Men det har kun vært flaks, som ikke er bra. 

Hvordan har deres uke vært? Har dere brukt mye penger på skit og ingenting slik jeg har? Får håpe ikke det. 

Ha en fortsatt fin søndag!

#økonomi #vinnogtap #ikkebra #handlesulten #sulten #bloggmag.no 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg