Mål for uken: Rydde

Det ble litt feil når jeg skrev innlegget om rydding, for det skulle publiseres på mandag, og ikke lørdagskveld. Så jeg holder på å gjør om på planen for innleggene, sammen med alt annet som må gjøres disse dager. 

Det er travelt å ha det travelt! 

Jeg er ikke noe husmor, som dere kanskje skjønte av lørdagens innlegg, og jeg har forsøkt meg på en blogg tidligere, for å hjelpe med det. Det holdt i to måneder, så gadd jeg ikke mer. Derfor er jeg positivt overrasket over at jeg nå har blogget i tre måneder, med 7 innlegg i uka siden påske. Men dette har ingenting med rydding å gjøre. 

Jeg må nå hive meg rundt for å komme i litt ordning her i huset, og samtidig ønsker jeg å få en skikkelig rydde rutine. Litt og litt hver dag. Minst 10 minutter, og mye av jobben er gjort. 

Jeg leste et innlegg av Flylady hvor de skriver om 10 min intervaller som man timer. Intensivt arbeid i 10 min. Det  står at dette ikke er grundig rengjøring, og det er kanskje ikke det. Men det er mer enn jeg gjør i dag i hvert fall. 

Og for dere som lurte på hvordan det gikk med kjøkkenbenken, så ryddet jeg den. Men jeg laget middag i dag (mandags kveld), så nå ser det ikke ut igjen. 

Jeg må sette bort middagsrestene før jeg laller. 

Travle tider dette her!

#rydde #fail #middag #flylady #rester #ryddeplan #plan #10min #litthverdag #hjem #koselig #rotete #kommeigang #kommeistand #innrede #kristihimmelfartsdag #himmelspretten

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg