Kåkånomics, Nordens første Økonomifestival?!?


Dersom dere har lest meg en stund, og husker ALT jeg skriver, så nevnte jeg i et vinn og tap innlegg i april at jeg hadde vært å kjøpt ELFA hyllesystemet på tilbud. Jeg hadde kanskje ikke fått det med meg, hadde det ikke vært for årvåkne venner som vet hva jeg ser etter. I dag sendte hun ene venninnen min en link til en helt ny festival som er i begynnelsen av november. En ØKONOMI festival! Det står skrevet om den i by-avisen til Stavanger Aftenblad: BYAS

Kommer jeg til å gå der? MEST SANNSYNLIG! Det virker dritgøy! 

Ideen kommer fra Irland hvor de siden 2010 har hatt en økonomifestival, der de blander fagstoff med humor, inviterer inspirerende navn til å holde foredrag. Dette er den første økonomifestivalen som blir arrangert i Norden. Det skal, i følge arrangøren være pedagogisk, kritisk, radikal og drive opplæring. Til og med konserter, selv om jeg ikke vet helt hvordan økonomi og musikk henger sammen annet enn at det virker som om musikere enten er på sultens rand, eller flyr rundt på turne i sitt eget privatfly. 

Det hadde vært innmari gøy å fått seg jobb der, men jeg må finne ut hvordan og når de tar i mot frivillige. Og drømmeren som jeg er har jeg allerede drømmet om hvordan jeg kan i fremtiden være en speaker, eller underviser eller har en betalt jobb for festivalen… Det er gøy å drømme! 

Tror du at du vil komme på festivalen i november? 

#festival #økonomi #kåkånomics #norden #ny #Gledermeg #

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg