Det er skummelt å bli voksen

4mXcPPJWhL8
Jeg syns The Middle er toppen! Jeg har ikke sett en eneste episode siden sesong 3 tror jeg, fordi jeg fant ut at streame ulovlig ikke var så greit for min del. Tenkte ikke over det noe særlig før jeg fant mange morsomme klipp på Youtube, og nå savner jeg det innmari. Vet noen av dere om det er en kjøpetjeneste hvor jeg kan få se serien? Den er ikke på Netflix eller Viaplay uheldigvis. 
 
Uansett, det jeg liker med the Middle er at de tar opp økonomi, å vokse opp og familieliv og viser hvordan det kan være svært vanskelig. Og så gjør de det morsomt også. Scenen jeg har lagt til over er når eldste mann er ferdig med College og må få seg en jobb. Tror jeg. Jeg har bare sett små Youtube klipp og ikke sett en eneste episode. 
 
Klippet over handler om hvordan man vet at man er voksen og jeg syns de er inne på noe. Selv om jeg ble redd i tenåra så var frykten min da at andre syns jeg var dum. Nå har jeg innsett at det er MANGE flere verre ting å være redd for!
Klarer dere å pinfeste når dere følte dere voksen? Det skjedde ikke i 20-åra for min del, så det er en nyere utvikling. Derav denne bloggen. Selv om jeg alltid har vært ansvarlig, selv fra første klasse, så har jeg alltid gjort det for andre, sjeldent for min egen del. Det skjedde først etter fylte 30. Etter jeg ble tante for første gang for fem år siden, har det blitt mer og mer naturlig å si til tanteungene at jeg er voksen, det er nok med fremveksten av den nye generasjonen i familien at min følelse av å være voksen har vokst. 
 
Det skumleste med å bli voksen syns jeg, er å se meg selv i speilet. Ikke fordi jeg leter etter grå hår og hudens falmende elastisitet (jobber aktivt med å ikke se etter det), men fordi jeg må faktisk se meg selv i øynene og si at jeg er der jeg er pga den jeg ser i speilet. Har du noen gang ikke klart å se seg selv i speilet? Det har skjedd med meg et par ganger i livet. Jeg har alle muligheter til å bli den personen jeg ønsker å være, men jeg må slutte å lage unnskyldninger. Man kan ha dårlige kollegaer og dårlige sjefer som ikke inspirerer enn eller ikke ser hvor god man er, men til syvende og sist er vi selv ansvarlig for å vise oss frem, for å bevege oss fremover. Man kan ikke bli hva som helst uten å vise at man har evnen til det, og for å få evnen så må man testes. Og for å testes må man være villig til å feile. Lydboken jeg hører på nå, Entreleadership av Dave Ramsay (Bok her, Lydbok her) har et flott sitat. 
 
De som aldri gjør en feil, jobber for de av oss som gjør det. 
Those who never make mistakes, works for us that do
 
Jeg minner meg selv om det hver gang frykten kommer, og jeg prøver jeg å gå fra vers 1 til vers 2 i Delillos ‘Tøff i Pysjamas’ sang. 
 
av og til
så er jeg så dum
at når jeg ser meg i speilet
da blir jeg irritert
og jeg blir dum i pysjamas
jeg blir dum med frakk
og når jeg går på bussen
da skjønner alle at

her kommer dumme dumme dumme dum
her kommer dumme dumme dumme dum
wow wow

yeah yeah
slik går refrenget her

og av og til
så er jeg så tøff
at når jeg ser meg i speilet
da blir jeg imponert
og jeg blir tøff i pysjamas
og jeg blir tøff med frakk
og når jeg går på bussen
da skjønner alle at

her kommer tøffe tøffe tøffe tøff
her kommer tøffe tøffe tøffe tøff
wow wow
yeah yeah
slik går refrenget her

og av og til
så er jeg slik
at når jeg ser meg i speilet
ser jeg ingenting
jeg tar ikke på meg pysjamas
jeg tar ikke på meg frakk
og når jeg går på bussen
da skjønner alle at
da skjønner alle at
da skjønner alle at..?

Read more: https://www.letssingit.com/delillos-lyrics-t%C3%B8ff-i-pysjamas-jh7n7cf#ixzz4lGWkaaJr 
LetsSingIt – Your favorite Music Community 

Så avslutter jeg med en link til en skikkelig feel-good (For musikalglade meg) klipp fra det Middle: 
YckdzD92A48

#Voksen #redd #økonomi #planlegge #ansvar #speilet #Delillos #tøffipysjamas #themiddle #unnskyldninger #frykt #gammel 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg