Budsjettsprekk, det er vist sommer!

Dreamy woman in blooming park
Licensed from: Anna Om / yayimages.com

Så denne uken sprakk vist budsjettet. Det er egentlig ikke lagt inn enda, men jeg har og kommer til å bruke mer penger, og det er OK for meg. 

På tirsdag var bestevenninnen min, søsteren hennes, min søster og jeg ute å spiste middag sammen, før vi gikk å bestilte en cocktail. Bestevenninnen min gifter seg snart, og hun ville absolutt ikke ha et utdrikkningslag, så vi bestemte oss for å spise middag sammen. Da delte vi selvfølgelig kostnadene oss andre i mellom. Middagen var nydelig Indisk og en plass i Stavanger jeg aldri har vært før er utestedet Broremann Bar, som har de fleste cocktailene i byen vist nok. Og de lager sukkerlakene og alt dette selv, fra bunn. Til å anbefales! 

I går begynte Gladmaten, og for de av dere som ikke vet hva det er, så er det en matfestival i Stavanger Sentrum. Det er utrolig mange boder som settes opp, og alle restauranter og andre serveringssteder har en eller annen aktivitet i den forbindelse. Bodene blir også oppfordret til å ha en eller flere småretter til 30 kr, slik at man kan få en smaksprøve fra flere steder. 

Røde Kors Hjelpekorps har sanitetsvakten på denne, og hele festivalen skal jeg ha vakt mellom 11-17. Og siden jeg går mellom alle bodene, er jeg nesten pålagt å smake på forskjellig. Jeg nekter i hvert fall å ha dårlig samvittighet fordi jeg tar ut ekstra penger for dette. 

Så jeg har bestemt meg for å sette av 1500 kr ekstra av det jeg får betalt nå ekstra i dag, til å nyte at det er sommer, og jeg har delvis fri. Det burde jeg har planlagt på forhånd, men akkurat nå, siden det endelig har vært over 20 grader som jeg har fått vært ute i, bryr jeg meg ikke så mye om sprekket. Det tåler jeg. 

Så Nord-Jæren folk, benytt dere av mulighetene disse dagene. Gladmaten, Den spiselige byfesten og Blink er nå, det kommer bare en gang i året, og været er meldt tålig bra. La oss nyte!

#budsjett #sprekk #penger #økonomi #gladmaten #denspiseligebyfest #blink #utdrikkningslag #cocktails #indisk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg