Ukerapport, uke 40

Ja, så la jeg ut budsjettet mitt på fredag, men jeg hadde altså glemt at jeg skulle legge ut for reisen til Haugesund i helgen. Det var litt bommert. Han jeg reiste opp med hadde også problemer med kortet sitt, og siden jeg skylte han penger for noe Tupperware jeg bestilte fra han, så la jeg ut for han både på ferjen og på butikken på veien hjem. Da betalte jeg for meg selv med kortet og, og benyttet meg ikke av kontantene jeg har. Det har vært den største utfordringen med kontantbruk; hva gjør jeg når jeg bruker kortet for noe jeg skulle ha brukt kontanter for. 

Jeg må nok gå i tenkeboksen der. 

Uansett, denne uken har det vært flere små og noen store utgifter, og slik har de sett ut: 

Turen til Haugesund betydde en god del penger ut fra konto som jeg ikke hadde helt planlagt. Jeg får ferjebillettene tilbakebetalt, og diesel/KM godtgjørelse. Maten er penger jeg delvis skylder vennen min for noe Tupperware, men akkurat fordelingen er jeg usikker på. Ellers har jeg begynt å sykle, og allerede første dag fant jeg ut at det ikke ville gå. Det hjelper veldig å kunne bremse når man er på sykkeltur. Så jeg fikk levert sykkelen på verksted på mandag kveld, og hentet den igjen på onsdag ettermiddag. Jeg tror bussbillettene har blitt forskjøvet dato på, men pengene er brukt. Noe er døgnbillett, noe er turbillett, derfor 35 og 90 kr. Jeg fikk også den ene lønnen min, og har tatt ut kontantene. 

Lønnen er kommet inn, så nå kommer resten av ekstra lønnen på konto den 20. 

På sparing har jeg gjort noe fancy. For til vanlig kan du bare se enten penger igjen eller penger brukt (Trykk på tallene så skifter det), så med å ta skjermbilde av begge visningene, kan jeg vise begge to her, samtidig. Jeg har bare brukt penger fra Sykkelsparingen og jeg må igjen, som i fjor, vurdere om jeg skal kjøpe meg piggdekk. I fjor sa jeg at dersom det ikke ble glatt før i januar, så droppet jeg det men allerede natt til søndag var det frost. Jeg leste om noen dekk som man kan feste oppå dekkene man allerede har, så jeg lurer på om jeg skal lese meg litt opp på det. For det frister ikke å sykle med piggdekk allerede fra oktober av. 

Fordi sykkelen var på reparasjon har det vært mer buss enn jeg hadde håpet på. Men vi får se om det går greit. På Diesel, fordi jeg lånte bilen til mamma i helgen, så fylte jeg på diesel også. 300 kr som vanlig. Det skal ikke være en utgift å låne bilen bort til meg. 

Jeg har tatt ut pengene til mat og…

lommepengene. Audible har jeg glemt, den ble betalt på lørdag, så jeg får legge den til neste uke. 

Da var spørsmålet hva jeg skal gjøre med disse utgiftene. Dette er penger jeg skal, på et eller annet tidspunkt få igjen, men jeg vet ikke helt når. Jeg er også veldig dårlig på å huske å sende inn kvitteringene. Men siden budsjettet mitt ikke går opp hvis ikke, så må jeg neste bare sende det inn! 

Jeg setter ferjebilletten inn på Buss og transport, selv om jeg da går over med 12 kr. 

Jeg kan nok ikke sette maten noen andre plass enn diverse. Siden det gjaldt mat, så kunne det stått på matposten, MEN det er også penger jeg skyller en venn, så jeg syns ikke det var helt rett heller. Jeg må nå forsøke å korrigere budsjettet mitt. 

Jeg legger summene sammen, og beregner at jeg kommer til å få tilbakebetalt 830 kr. 

Ferjebillettene er det ingen problem med. Jeg vet jeg får dette tilbake igjen. Derfor legger jeg til 462 kr til Buss & Transport kategorien. Det er Km-standen jeg er usikker på. 

 

Fordi jeg er usikker på hvordan jeg skal løse mine egne ‘lommepenger’ som skulle ha blitt brukt kontant på, er jeg fremdeles skyldig 93 kr. Jeg er usikker på hvordan jeg skal håndtere dette. Spesielt siden det blir mer kompleks basert på at jeg skyller penger til noen for varen de har bestilt for meg… Vi får rett og slett se. 

#Budsjett #økonomi #regnskap #penger #reise #Haugesund #lommepenger #elsykkel #buss #kollektivtransport 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg