Gartneren som har 17,5 millioner NOK i netto

Det er ganske kult opplegg som Dave Ramsey har av og til. Han har noe som kalles Millionaire Hour. Han inviterer millionærer til å ringe inn for fortelle hvordan de gjorde det. Selvfølgelig så er det noe siling, men allikevel. Ramsey sier: “Dersom du har lyst til å bli en dyktig løper, så hermer du ikke etter en overvektig person. Og dersom du ønsker å bli rik, så hører du ikke på rådene til en fattig person”. Og det er helt sant. Dersom jeg skulle begynne å løpe, så hadde jeg gått til Ingebrigtsen-brødrene, eller rettere sagt, faren deres. Jeg hadde ikke hørt på mine egne råd i hvert fall! 

Denne er ganske kul: En mann som droppet ut av High School, men gikk tilbake for å få GPA (som jeg antar for å få karakterer og bestått). Han startet et gressklippe firma hvor han er den eneste ansatte, det betyr han tjente alt på seg selv. Årsinntektene har de siste årene vært 100 000 til 150 000 dollar, før skatt tror jeg det var. Det er i kroner: 830 000 til 1,2 millioner kr! “I just go out and work.” sier han i videoen. Han begynte å spare i 2000, etter han ble ferdig med gjelden sin. Det betyr han har spart kun i 17 år. De siste årene hadde han spart 80 % av lønnen sin, som vil si at han har levd på ca under 200 000 kr, og spart resten. 

Det er nok ikke mange av denne karen, men det viser at ganske mye er mulig, om man bare har troa og er villig til å jobbe! 

#Millinairehour #Gartner #gressklipping #millionær #dukanklaredet #inspirasjon 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg