Ny jobb, samme oppgaver

Signature
Licensed from: ruigsantos / yayimages.com

I går signerte jeg arbeidskontrakt for min første faste stilling! Tusen takk, tusen takk!

Jeg har jobbet i 7 år, og jeg har forsåvidt hatt fast stilling hos et bemanningsbyrå, men nå har jeg en fast stilling hos et selskap som jeg har vært innleid hos i halvannet år. Det var etter en 5 måneds periode med 50 % stilling. For ett år siden begynte jeg å jobbe i en prosjektgruppe som skal innføre ett nytt dataprogram til selskapet, og jeg jobbet hardt for å være den som kan min bit best. Nå er jeg ansatt for å gjøre den biten, men også litt andre ting. 

Jeg har fått en stillingsbeskrivelse og i går snakket jeg med en bekjent og prøvde å forklare hva hver enkelt bit ville si. Da innså jeg noe: Stillingsbeskrivelsen er en ting og jeg kan gjøre det uten å bruke så mye energi på det. Eller så kan jeg benytte anledningen til å gjøre en ekstra bra jobb for bedriften min, som utfordrer meg selv og krever at jeg selv har en egen definisjon for stillingen min. For eksempel Kundekontakt for regnskap. Jeg kan fyre avgårde en mail hver gang regnskap oppdager at en kunde/leverandør oppgir noe feil/mangler noe, etc, og være ferdig med det. Eller jeg kan danne meg et bilde av kunden/leverandøren, notere ned hvem jeg er i kontakt med, hva de gjør og diverse annet. Jeg kan jobbe med å ha et utmerket forhold mellom den relasjonen og min bedrift. Jeg kan danne mine egne mål med hva jeg ønsker å oppnå innenfor den stillingsbeskrivelsen jeg har fått altså. Opplæring av andre i programmet: Mål er å ha et ferdig Power point produkt, som er enkelt å bruke og et skriftlig materiale som de under opplæring kan ta med seg slik at de enklere kan følge opp og gjøre det vi har gått igjennom i opplæringen. Enhver tilbakemelding følges opp for å forbedre materialet. 

Plutselig, å ha tanken med mål som jeg kan sjekke at jeg har nådd, og spesifikke ting som jeg ønsker å oppnå, så blir stillingen MER håndterlig, MER konkret, MER spennende. 

Så i dag skal jeg be om å få ta kopi av stillingsbeskrivelsen, (for jeg leste den, signerte og leverte den tilbake, litt dumt ikke sant?) og så skal jeg gå igjennom den for å sette opp mål som jeg ønsker å oppnå innenfor den rammen jeg har fått. 

Jeg gleder meg! 

#jobb #mål #stillingsbeskrivelse #nygiv #nyjobb #arbeidskontrakt #stillingsbeskrivelse #spent

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg