Uke 43: Der gikk lommepengene

Denne uka har jeg ikke kjøpt så innmari mye. Som vises. Jeg har vist begynt å gå litt ut på date (!! 8-|| ) Så mye av personlige penger er gått ut. Neste måned må derfor denne posten økes. For første gang ser det ut som om lommepengene går helt tomt. 

Fordi jeg var ute å hadde en drinks, kunne jeg (valgte jeg) ikke sykle hjem på kvelden, så jeg tok buss hjem og buss til jobb igjen neste dag. Jeg har kjøpt to bøker, og innbo forsikringen (som jeg enda ikke har endret) er gått ut. Og det er det!

  

 

 

 

Jeg er litt usikker, for nå er det bare to dager igjen på måneden, og jeg har ikke fått noe av utleggene mine tilbake. Jeg må vel purre på de idag, for å se hvor lenge det vil ta. OG der glemte jeg at jeg enda har to kvitteringer igjen å levere! JA, føler meg litt dum! Må få gjort det på tirsdag! 

Jeg har ikke brukt noe mer av bufferene mine, men jeg syns det er nyttig å vise både det som er igjen, og det som er brukt denne måneden. 

Jeg har brukt 105 kr på bussen, men denne posten blir ganske grei. Jeg tror jeg rett og slett kommer til å ta 250 kr av det som er til overs her, og bruker den på daten i kveld. 

Det er nå lenge siden jeg har kjøpt fire bøker på en måned, men godt å vite at jeg enda er under det jeg har satt til sides. Er enda usikker på om jeg skal kjøpe festivalpass eller betale for kveld for kveld under Kåkånomics. Må bestemme meg snart!

Nå gikk forsikringen, og jeg må få tatt kontakt med de angående sykkel-forsikringen. 

**************************************

Hvordan går det med ditt budsjett? 

#budsjett #penger #økonomi #plan #balansere #utgifter #inntekter #Kåkånomics #dating #justerebudsjettet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg