Jeg utfordrer deg! These are a few of my favorite things

Woman making heart shape with hands
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Jeg kom over denne morsomme MÅNEDSLANGE utfordringen på Youtube: 

YCZiUqylqWQ

Og jeg syns ideen er genial. 

30 ting jeg liker og anbefaler til andre. Ett innlegg om dagen. Det kan være en stor eller liten ting. Startskuddet er i morgen, 1. november! Jeg vil høre hva du liker og anbefaler #30favoritter. Jeg er selv fristet til å skrive om noe jeg er takknemlig for, men la oss være strenge med hverandre. 24 ting man er takknemlig for hører jula til! (Hint til hva juleinnleggene kommer til å handle om). Jeg kommer nok til å ha både store og små ting som mine favoritter og noen ganger er det dagens innlegg, andre ganger er det et ekstra innlegg. Avhengig av hvor stort eller lite min anbefaling er. 

Hvis du vil være med, bruk Hashtag #30favoritter, (på Facebook, instagram eller bloggen) og legg gjerne igjen en beskjed på bloggen min, jeg tenkte jeg ville linke til alle som er med. MEN da må jeg vite om dere! Oppfordre gjerne andre til å være med også!

Og bare fordi tittelen hintet til Sound of Music: (Jeg fant ikke et videoklipp som viste hele scenen og jeg kunne ikke fordra når klippet sluttet midt inni sangen!)

33o32C0ogVM

#utfordring #30favoritter #favorittting #Månedsutfordring

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg