Suksess på Loppemarked + 1 anger

På søndag var jeg på loppemarked på Folken i Stavanger, altså jeg hadde et bord på et loppemarked. Jeg hadde nemlig ikke plass i leiligheten min til tingene mine, og fordi jeg er for miljøbevist til å bare kaste, (Bortkastet ressurs) og fordi jeg er litt for gjerrig til å gi bort om jeg kan få noe for det, prøvde jeg meg på et loppemarked. 

Jeg hadde to mål: Det første var å ikke gå i minus. Det kostet 60 kr å stå på loppemarkede, og jeg kjøpte noen ting på forhånd, som en stor tusj blant annet. Det andre målet var å bli kvitt så mye som mulig. Derfor var prisene SINNSYKT lav. Den eneste tingen jeg angrer på at jeg ikke solgte dyrere er Samsonite kofferten som jeg solgte for 50 kr. Jeg kunne ha gått inn på Finn.no å sett hva de gikk for der, men men. Det er den aller største modellen, den som jeg brukte for å pakke for et halvår av gangen, så jeg klarte ikke å bruke den på noe som helst siden jeg sluttet å studere. 

Smykkene, bøkene, og dildallet solgte jeg for 10 kr stykk første timen, 2 for 10 neste time, 3 for 10 tredje time og 4 for 10 siste time. Klærne begynte på 50 kr (bortsett fra kåpen som var 100), og gikk ned i pris 10 kr per time. Jeg vet jeg hadde sinnsykt gode priser for to stykk syns det de kjøpte var mer verdt, og ga meg mer enn jeg ba om. 

Bøkene, Smykkene og DVD-ene hadde jeg størst suksess med, og når jeg ser på bildet fra før jeg startet, så forsvant mye av dildalet også. Klærne gikk det ikke så bra med, så de skal til Fretex nå. Kåpen og sjalene var nesten det eneste som ble solgt, men det gjorde litt. 

Alt i alt solgte jeg for 980 kr (ARG, for de siste 20 kr!), og regner jeg ca 200 kr i div. kostnader, så tjente jeg ca 800 kr. Not too shabby altså. Og jeg hadde ganske mye mindre med meg hjem enn når jeg dro bort. Bøkene og DVD-ene hadde fire esker når jeg dro bort, hjem var det to esker. Så begge mål ble oppnådd! 

Og en siste seier? Jeg gikk ikke å så på et eneste bord utenom! Jeg unngikk fristelsen, og kjøpte ikke en eneste ting! Yes! 

#Loppemarked #deepclean #rydde #minimalisme #penger #selge #solgt #økonomi #seier #bøker #kåpe #koffert #win #mål #Folken 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg