Youtube: Lisa Nicols Vær ærlig og find ut hvorfor DU hindrer deg selv.

Det finnes så utrolig mange gode videoer med denne dama og jeg legger til flere her, MEN den første videoen er kun 15 minutter, som gir en smakebit på hvem hun her. Grunnen til at denne også betyr litt mer for meg, er fordi det handler om å innse og akseptere at jeg hindrer meg selv, ingen andre. Her blir frykt nevnt, og her kjenner jeg meg så godt igjen! Jeg har hatt lyst til å utvikle bloggen min, faktisk undersøke, forske, analysere og investere mer tid på å utvikle bloggen til noe mer, MEN jeg kommer meg ikke i gang. Når jeg identifiserer frykten min, ser jeg urimeligheten i det:

Hva om jeg feiler, da er det noe feil med meg. Men hva er definisjonen på å feile? Jeg har jo ikke definert hva det vil si å vinne.

Frykten sier og så at det kan hende jeg kaster bort tiden min, skal jeg virkelig bruke MER tid på å lese og undersøkte ting, når det sikkert er kjedelig og når jeg feiler, (som jeg helt sikkert gjør) har jeg kastet bort tid med å lese ting som ikke er nyttig eller interessant. Sier frykten. Da må jeg stille spørsmål om kunnskap er bortkastet? Skulle det verste (i dette scenarioet) skje, og jeg ikke utvikler bloggen noe mer, har jeg tilegnet meg mer kunnskap og det er alltid en god ting. 

Jeg regner med at jeg har flere, like om ikke enda mer urimelige frykter, så det er noe jeg selv må jobbe med. I mellomtiden kan du se først det første videoklippet, og hvis du liker det, har jeg lagt til et ekstra et nedenfor: 

Jkmxpp7xujU

Og det lengre klippet: 

aPTcalItM6g

#suksess #selvrealisering #mål #populær #motivator #motivasjon #millionær #fattigtilrik #inspirasjon #motivasjon #drøm #hardarbeid #frykt #arbeid

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg