YT: De som våger å følge drømmen

I dag skal jeg dele en litt annerledes video, men det er fra en familie jeg ikke har klart å slutte å se på de siste fem dagene. Snakk om å være imponert, sjalu og inspirert! Det at de må være den vakreste familien jeg noen gang har sett, gjør ikke mindre kjekt å se på. (I en annen video deler konen i familien et klipp der mannen er å holder et foredrag for en stor gruppe mennesker. Når han viser bilde av familien (inkludert kona) begynner kvinnene i publikum å pipe. HAHA)

The Bucket List family solgte i 2015 (tror jeg) alt de eide og begynte å reise jorden rundt. De hadde 6 måneder (sånn ca) på å reise og i mellomtiden skulle de forsøke å starte å tjene penger på å reise som en familie med å dokumentere og filme reisen. Målet var å få til en inntekt, og jammen meg har de klart det! De har en pause nå, de fikk en liten gutt vinter en gang men ønsker å fortsette reisen snart. 

Det jeg setter pris på med familien er: 

 1. De holder det positivt.
 2. De utleverer ikke barna sine; selv om barna er en stor del av videoene, er det aldri noe flaut eller negativt. Og de informerer om at de gjør det slik. Jeg kan ikke skjønne at noen vil tro barna er engler hele tiden, men familien er åpen om at de ikke ønsker å huske de gangene det ikke var så kjekt, så da filmer de heller ikke det. Dessuten sier de i en video: “Hvis ungen min er lei seg, har vi to valg: vi kan filme at de er lei seg, eller vi kan trøste de. Hvordan er det et valg?” 
 3. De respekterer landene de reiser til og folkene de møter
 4. De setter familien sin først. 
 5. De filmer på en utrolig bra måte, veldig naturlig, og kameraet er bare med på å filme det de opplever.  

Dere må bare se flere av videoene, jeg legger først ut introduksjonen av de og videoen fra når de var i Norge. 

57lJ49lXrNk

Og så når de var i Norge. De gjorde ikke så mye, men nøt en uke hvor halvparten var på en hytte i sjøgapet og halvparten på fjellet. 

L_12sKwp2L8

#thebucketlistfamiliy #reiserepportere #familie #reise #jordenrundt #oppdagere #oppdagelse #youtube #jounalister #video 

3 kommentarer
  1. spareblogg: ikke sant? Nå har de flere millioner på bok, far i huset solgte bedriften/produktet sitt til Snapchat, men forstår det slik at de pengene er ikke til å reise med. De sier i en Q&A video, at selv om de ikke har brukt de pengene, hadde de ikke satset slik de gjorde. God grunn til å spare opp en investering, ikke sant?

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg