Dette er de mest tiltrekkende og spennende menneskene.

Beautiful couple man and woman pop art retro

Licensed from: studiostoks / yayimages.com

I helgen delte jeg en video av the Bucket List family, som har blitt reise journalister og reist rundt i to år med mor, far og to barn. (Bildet linker til innlegget mitt)

De er jo svært vakre begge to, men det er energien og gleden de har over å få dele reisene sine som gjør at dette er en familie jeg kommer til å følge videre. For det finnes utallige vakre mennesker på Youtube men jeg bryr meg ikke om 99,9999 % av de. 

I mange år gikk jeg uten å ha noe jeg brenner for, en interesse som holder over lengre tid og som jeg kan utvikle videre. Det begynner jeg å finne ut av nå, men fordi jeg så lenge ikke viste hva min ting er, beundrer jeg alle andre som 1. har funnet det og 2. har gjort det til et yrke. 

Jeg hadde egentlig overbevist meg selv om at det ikke fantes slike jobber i virkeligheten, det vi kaller drømmejobber. Vennene mine som var fornøyd med sin jobb, likte den pga utfordringen den ga ikke fordi oppgavene var spesielt givende. Så var jeg på en date som endret synet mitt helt. Det eneste kjipe var at han jeg var på date med, en elektriker jeg var blitt kjent med via jobb, ikke var klar over at det var en date… HAHA. For han var vi bare på kino sammen fordi begge ville se filmen. Sånn går det.  

Flash back: Der sitter vi i kinosal 1 i Stavanger, den gamle salen som jeg aldri hadde vært i før. Den har fremdeles den gamle stilen, om ikke det originale innredningen, i hvert fall kopi, og vi venter på at filmen skal begynne. Så begynner han å fortelle meg om de ulike lampene som henger i rommet. De som er på veggen, de som henger fra taket og hvordan de er med på å skape stemningen og looken av rommet. De gir lys på ulike måter og er koblet i ulike kretser for å kunne gi ulik lys avhengig av behovet. Jeg innser nå, mens jeg skriver dette, at det kanskje var en taktikk for å få meg til å tro han er kjedelig men hvis det var planen hans, slo det tilbake. Jeg ble bare mer og mer imponert over mannen som etter en arbeidsdag som elektriker, brukte tiden til å legge merke til og hente inspirasjon over alt hvor han gikk. 

Så, Vi vil nok aldri vite hva som hadde skjedd mellom oss, dersom han hadde skjønt at vi var på en date? 

Nå er dette blitt en av mine favoritt ting å snakke om, ikke den flaue kino daten, men lidenskap og jobb. Jeg opplever ofte at jeg havner i samtaler hvor vi begynner å snakke om drømmer, fremtiden og arbeid. Spesielt når jeg treffer nye mennesker. I helgen traff jeg en selvsikker og vakker 16 åring, som planlegger å gå på MIT eller Cal-tech om noen år. Det er en drøm hun har hatt siden hun var 11 år. Hun begynte også å forklare meg hvilke skoler dette var, og jeg måtte bare si “Please, jeg har sett The Big Bang Theory”. Hehe. Det slår meg, at drømmen hennes godt kan ha vært påvirket av TBBT, for serien begynte jo for 11 år siden, når hun var 5 år…. Tiden altså. 

**********************************

Så hva drømmer du om? Hva er det kuleste som kan skje deg i fremtiden, som du selv kan være med å påvirke? Jeg vil gjerne høre fra deg! 

#jobb #yrke #lidenskap #plan #mål #drøm #vakker #tiltrekkende #elektriker 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg