Ett år med mål: Ble det mislykket eller er det en seier?

Med å lage mål for fremtiden, et år frem i tid, fem år frem i tid og enda lengre, kan man se på det på to ulike måter. Det ene er å komme i mål er det viktigste, og det andre å nyte utsikten underveis. 

I fjor, den 28. mars, publiserte jeg dette innlegget: “Hvor er du om ett år? Spørsmål å stille for å komme deg dit. (Link til innlegg) Det er ganske gøy, nå som jeg har skrevet på bloggen min i et år, å se hva jeg skrev for et år siden. Det meste er underholdene for meg selv, men noe gir meg et poeng å ta opp. Spesielt med tanke på videoen jeg delte på torsdag: The dark side of self-impovement (link til innlegg)

Jeg skal ikke gå inn dypt på hva jeg har oppnådd av dette og hva jeg har bommet på, kort oppsummert; mengden lån betalt og mann, men jeg kan enten se på hvordan jeg har feilet å oppnå målene mine. Jeg kan irritere meg, være skuffet over meg selv og tenke negative ting om meg selv fordi jeg ikke har oppnådd det jeg planla. 

ELLER

Jeg kan se hvor mye jeg har oppnådd. At selv om jeg ikke nådde å betale 150 000 kr, så har jeg betalt 130 000. Jeg har ikke truffet noen, men jeg har vært på deiter. Jeg har lært og utviklet og funnet nye og flotte drømmer. Jeg vet at jeg kan fortsette å drømme, med visshet at om drømmene ikke blir helt oppnådd, så er det fordi jeg har fått nye drømmer med ny kunnskap. 

Alt i alt, et vellykket prosjekt. 

I dag er det siste dag i påsken, og jeg skal ha brukt den til å finne mye inspirasjon til bloggen. Håper dere har hatt det fint og er klar til jobb igjen!

God andre påskedag!

#mål #økonomi #penger #lån #fremtid #drømmer #jobb #tilbakeblikk 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg