Youtube inspirasjon: One Big Happy Life: Budsjettplan for fem år

Jeg måtte gå tilbake å sjekke, men jeg kan ikke finne at jeg har delt noen videoer fra denne familien før! Er det mulig? Dette er i hvert fall en familie som kommer til å klare seg helt flott. Med både mor og far som advokat, bevissthet om sin økonomi, bevissthet om sine drømmer og planer for å komme dit, er jeg 100 % sikker på at disse kommer til å klare hva som helst. 

Dagens innlegg handler om deres budsjett for de neste fem årene. Jeg har selv laget spare-prognoser og nedbetalingsprognoser for meg selv, flere år frem i tid, men dette var første gang jeg kom på å prøve å sette det inn i en større sammenheng. I dag er jeg på jobb, første dag med sommerjobben, så innlegget her ble skrevet i går kveld. Da satt jeg meg ned å så igjennom videoen en gang til, før jeg laget mitt eget fem, vel det ble seks, års budsjett. 

Ja, jeg vet det mest sannsynlig vil bomme! Mye uforutsett vil skje de neste fem årene, men akkurat som når jeg skulle kjøre fra LA til San Francisco og veien plutselig var stengt pga ras, kunne jeg igjen se på kartet for å finne alternative ruter for å fremdeles nå frem. Dette er en plan, ikke hogd i stein og justeringer kan gjøres hele veien. 

Det ble til at jeg laget meg et seksårs budsjett, fordi jeg bare måtte fortsette til studielånet var nedbetalt! I følge budsjettet mitt, vil jeg være ferdig med lånet til mamma og pappa i oktober 2021, og jeg vil være ferdig med studielånet i desember 2023. Da viper jeg på millionær status (bare pga leiligheten), og øker verdien av leiligheten noe, som jeg forventer) er jeg garantert en millionær. Det krever intensitet i alle årene, så jeg er fullt klar over at det kanskje går litt lengre enn dette, men har jeg ikke et mål å strekke meg etter, begynner jeg bare å spasere. 

Så mine felles regneark-nerder: Kunne dere tenke dere å lage en budsjettplan for de neste fem årene?  Sjekk videoen nedenfor, og gjerne se hva mer de har laget. De har noe familie videoer også, som jeg ikke syns er like interessant men budsjett og økonomi-videoen er absolutt verdt det!

seaoOtngP6w

#økonomi #youtubeinspirasjon #budsjett #plan #fremtid #millionær #inspirasjon #penger #lån #gjeld #nedbetaling #sparing 

 

2 kommentarer
    1. JA! Det er noe jeg aldri har tenkt over (selv om jeg har regnet på når jeg har betalt tilbake lånet til mine foreldre), blir så inspirert så ikke vanskelig å finne ut av hva jeg kommer til å gjøre litt med de neste dagene… 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg