Aprils høydepunkt

Jeg skal begynne med et nytt innlegg hver måned, med å plukke ut de innleggene jeg syns er viktigst å få med seg i sin personlige reise mot en voksentilværelse. 

Først vil jeg henvise til Frankie Heck, fra serien The Middle. Hun og eldste sønnen har en samtale hvor de diskuterer hva det vil si å være voksen. Jeg er ganske sikker på at hun skyter en fulltreffer her. 

4mXcPPJWhL8

Så var det de viktigste innleggene for denne måneden. For meg har måneden vært fullt av endring av vaner, som selvfølgelig reflekteres i flere av innleggene men ikke alle. 

Dette innlegget handler om hvordan grådighet og jakten på mer ting kan rett og slett fange oss i en evig syklus av jobb –> kjøp –> jobb –> kjøp –> osv. 

Jeg oppdaget at det var gått ett år siden jeg skrev et innlegg som handlet om hvor jeg ville være om et år. Det må jo selvfølgelig markeres. Jeg fant ut at noe hadde jeg klart, noe hadde jeg nesten klart og noe hadde jeg ikke klart. Men gjør det noe?

Det er ikke enkelt å gjøre endringer i livet men forventer man et perfekt resultat og blir motløs når det ikke skjer vil man aldri klare å gjennomføre. Dette er så selvsagt men også så lett å glemme

Dette har vært en vanlig forståelse av viljestyrke; den er svakere på ettermiddagen enn på morgenen. Men nå viser det seg kanskje at det ikke stemmer men heller er en skadelig placebo effekt. 

#økonomi #viljestyrke #mentalt #endring #helse #mål #ferdig #gjennomføre #gjennomførelse #mål #voksen #voksentilslutt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg