Det er søndag! Sjekk om du har nok penger til 17. mai!

17. mai er på torsdag og det bør du allerede ha med i budsjettet ditt. Hvis ikke må du se på det med en gang! 17. mai er for meg ikke det samme uten pølser i brød, kaker, brus og is. De siste årene har til og med Kinesisk Take Out blitt mer vanlig, bare fordi jeg kun har noen timer til rådighet mellom aktivitetene på formiddagen og folketoget på ettermiddagen. 

Jeg har spis ut av frysen mye denne måneden, så jeg er klar til de høyere utgiftene. 

TIPS!

Det er vanskelig å vite akkurat hvor mye du vil bruke, om du vil begrense deg eller ikke. Gjett så godt du kan og på slutten av dagen ha en opptelling. Dersom du har bunad, kan du skrive opp beløpet du brukte på en lapp og legge det i lomma, før du pakker den bort. Du bruker nok ikke bunaden så mange ganger i løpet av et år. 


 

2 kommentarer
  1. Veldig gode tips! Hadde alle fulgt disse hadde det ikke vært like mye triste saker om folk som ikke har råd til mat på 17. mai. Du er et forbilde, og viser alle hvordan man kan få det til!

  2. frkfrontend: Så snill du er! Tusen takk for den flotte kommentaren. Jeg måtte ta innover meg selv at jeg mest sannsynlig ikke noen gang vil få en millionlønn, og heller være på nedsiden av gjennomsnittslønnen. Dersom jeg vil sikre fremtiden min, er det viktig å ta bevisste valg i dag. Hvis jeg samtidig kan hjelpe andre ta de valgene tidligere, vil de slippe å jakte den store årslønnen! I hvert fall slippe å måtte jobbe for å kjøpe i en evig sirkel! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg