Youtube: Det er ikke meningen å være komfortabel enda!

Eller en Sick and tired of being Sick and tired øyeblikk. Det deles ofte på Youtube, blant privat økonomi folkene, om det øyeblikket de ble lei alt sammen og bestemte seg for å ta noen grep for å endre sine personlige økonomier. Det ble også et samarbeid mellom svært mange Youtubere, men jeg vil dele en som var litt annerledes, og det er hun som inviterte de andre med på dette temaet. Jeg tror jammen meg jeg også skal skrive om mitt eget øyeblikk, senere en gang. 

Men det er ikke poenget med dette innlegget. Jeg ønsker å dele en video med et litt annerledes og for meg ganske treffende begrunnelse og motivasjon for å begynne å jobbe med din økonomiske situasjon. Denne unge skuespillerinnen i LA beskriver hvordan hun hadde blitt komfortabel i livet sitt, et liv som ikke var det hun ønsket. Så kom hennes aha øyeblikk, og hun innså at hun heller ville være litt ukomfortabel nå, enn senere i livet. Hun har et veldig godt poeng. 

5Te9KFWrFtg

#youtubeinspirasjon #økonomi #penger #gjeld #sparepenger #NOKerNOK #samarbeid #youtube 
 

2 kommentarer
    1. frkfrontend: Jeg kjente meg plutselig igjen i noe som ble skrevet i en bok jeg ikke helt husker akkurat nå: Det å forvente at vi som nyetablerte skal være like komfortabel som våre foreldre som har jobbet i 30-40 år for å komme dit de er nå, er helt sinnsykt.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg