Youtube: Gjør du og partneren din disse feilene i økonomien deres?

Det er enkelte Youtubere jeg har vært litt skeptisk til når jeg begynte å se på de men med å se video etter video, vinner de meg over med å lage gode videoer med mange nyttige tips. 

Dette paret er ett av de. Hadde det ikke vært for at den første, andre og tredje videoen hadde så mye nyttig informasjon, hadde jeg nok ikke sett flere videoer. De har sine replikker som er planlagt og øvd inn, de er ikke alltid like naturlig, de er skråsikre på sin kunnskap (Janteloven i meg slår tilbake) og de er åpenlys ambisiøse. Den janteloven altså! 

Men de har vunnet meg over. De blir mer og mer naturlig, plutselig skinner de sterke personlighetene deres igjennom, og igjen, informasjonen de kommer med er veldig nyttig. I tillegg deler de andres historier om hvordan de har oppnådd sine økonomiske mål eller intervjuer med interessante forfattere.

Denne videoen går igjennom fem pengefeil et par kan gjøre. Jeg er ikke i et forhold og har ikke vært det, så jeg kan ikke så mye om akkurat dette. Derfor syns jeg det er på sin plass å la andre hjelpe med disse tipsene. Ærlighet, kommunikasjon, ansvarsfølelse, visjon, og grensesetning. Enjoy, og jeg anbefaler at dere leter litt igjennom videoen til disse for å finne det som passer deg!  

11b_CFqwmsQ

#Youtubeinspirasjon #inspirasjon #økonomi #penger #tips #par #parter #ekteskap #gift #økonomifeil #feil #mål #visjon #ansvarlig #kommunikasjon
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg