Bygg din selvtillitt med Youtube?

I 254 dager skal jeg nå motta små videoklipp fra ulike mennesker, som har noen lure ord om selvtillit og selvbildet. Nå må jeg si at noen er bedre enn andre, men siden klippene kun er maks fem min, gjør det ikke så mye. 

I forrige uke skrev jeg først om dette opplegget og du kan lese om det her: Daglige tips om hvordan jobbe med selvtillit og selvbilde Her deler jeg også den første videoen. Kommenter nedenfor hvilken at tipsene som talte mest til deg, og gjerne hvorfor. Da husker du det bedre også!

Følger kommer video fra dag 2 til dag 7. 

Tom Cruise om hvordan det ikke finnes en oppskrift, vi må bare lytte til vår egen stemme og få selvtillit til å bruke den!

 
Eric Thomas snakker om at du må vite hvor grensene dine er. Du kan ikke la andre trå over grensene dine, det forstyrrer og hindrer din egen utvikling. 
IVW5De-uYvs
 
Iyanla Vanzant snakker om din egen følelse av selvverdi. Slik du dømmer din egen verdi, vil andre også. Jeg elsker utfordringen hun gir her i denne videoen. Det skal jeg begynne med. 
aFHJ6_qlyHw
 
Evan Carmichael snakker om frykten for å begynne noe nytt. Med å øve på å overkomme den, med å gå imot frykten, øver vi opp muskelen som modighet er. 
VA41d39DfZo
 
Lilly Singh snakker om å kle deg slik at du føler deg komfortabel, stilig og vakker. Det betyr ikke at man trenger å gå utfordrende kledd! Da er man ikke komfortabel. Er du redd for at trusa skal vise, går du ikke selvsikkert! 
 
 
xm5Z1g1jaT8
 
Gary Vaynerchuk advarer mot å bry seg for mye om hva andre folk sier. Selv om de sier “Dette vil du ikke klare”, og de har rett: Har de klart det? Nei, de har mest sannsynlig ikke prøvd. (Det neste kommer direkte fra meg):  Men vær litt realistisk om konsekvensene! Ikke sett deg selv i gjeld, ikke hopp fra noe høyt uten fallskjerm eller strikk, ha en plan for å komme deg ut, hvis du tar en stor risiko. 
dW4S6P87mxo

#Selvtillit #selvbilde #tips #tipstid #254videoer #lister #tropådegselv #værikkeredd #værikkereddforandresmening #dresstoimpressyourself #kledegfordegselv #Frykt #passpågrensene #lytttilegenstemme

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg