1. Jeg har ennå ikke kommet i gang med ukesoppdatering av budsjettet, men håper å komme i gang med det så snart som mulig. Føler at jeg har sånn noenlunde kontroll, men det har vært mange sosiale begivenheter i det siste som det har vært vanskelig å takke nei til, så det har gått litt penger der.

  2. Budsjettbloggen: Ukesoppdateringer er en must for meg, men jeg har gjort det på mandager også, dersom jeg kommer hjem sent på søndagskveld. Dette er et område jeg tenker, heller litt ofte enn litt for sjeldent. Det er i hvert fall en av de to beste måtene jeg holder meg innenfor budsjettets vegger. Det og ha kontanter til mat og diverse smått. Jeg var litt nervøs for to uker siden, om jeg skulle måtte ofre mye for å ha nok til maten (var lett å åpne lommeboka i begynnelsen av måneden), men nå har jeg vel 400 kr jeg har igjen for de siste fem dagene. Det er plenty!
   Vet du hvilken budsjettposter du skal hente pengene fra, dersom du har gått over på sosialt?

  3. Hvis jeg har gått over på sosialt/lommepenger, blir det nok husholdningsposten som får “svi” for det 🙂 Sparekontoene skal ikke røres. Jeg har en for kortsiktig (buffer) og en for langsiktig sparing, men det er jo ikke så mange kronene på disse kontoene ennå.

  4. Budsjettbloggen: Med kontroll de neste månedene, vil de raskt vokse, og den kortsiktige bufferen vil plutselig være på det nivået du planlegger! Og så lenge du har en plan på hva som må ‘svi’ når du går over en post, og har nok penger til overs der, går det fint!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg