Perfekte løgner: Hvis du venter til det blir perfekt, vil du vente i det uendelige

Når jeg skulle starte bloggen her telte jeg lenge på knappene. Jeg var ikke sikker på hva jeg ville kalle bloggen og klarte heldigvis, helt tilfeldig kjennes det ut som, å velge rett navn. Jeg kunne ingenting om oppsett og programmering av nettsider. Jeg leste ikke mange blogger eller noe slik. Til slutt ble jeg overbevist av en av bøkene jeg leste, at hvis jeg ventet til det ble perfekt, ville jeg vente i det uendelige. 

Så jeg hoppet i det. Sakte men sikkert er jeg blitt mer selvsikker, både på innhold, skriving. Og jeg har et formål med bloggen. Bloggen ser bedre ut, og jeg har lært meg å lage flotte tittelbilder med Canva programmet. 

Slik er det med alt vi gjør her i livet. Vi gir oss selv unnskyldninger til hvorfor det ikke er perfekt å begynne nå. Det er ikke den beste årstiden. Været er feil. Det regner, det er for varmt, det er for tidlig, det er for sent. Jeg mangler den tingen, jeg må vente til jeg har klart dette, osv osv. Og de unnskyldningene lå klar i fingertuppene mine, jeg har brukt de mye! Og jeg bruker de enda, når jeg først skal skrive sannheten. Det er vanskelig å legge fra seg unnskyldninger man har brukt i åresvis, selv om vi endelig ser igjennom de. Min lengstlevende (mest overfladiske og mest irrasjonelle) er at jeg ikke ønsker å aktivt lete etter en mann før huden min blir bedre. Jeg har enda problemhud og har konstant en kvise en eller annen plass i ansiktet. Dette får meg til å føle meg svært ukomfortabel og jeg har hengt meg på denne unnskyldningen for å slippe å gå inn i en annen ukomfortabel situasjon, å treffe en fremmed, bli kjent og stole han. 

Men tilbake til poenget. Det er viktig å bare hoppe i ting, selv om det er vanskelig. Man blir bedre og til slutt kan det bli sinnsykt bra! Jeg la svært godt merke til det når jeg begynte å se på videobloggen til “The Bucket List Family”. Jeg har allerede delt om disse på en Youtube inspirasjonsinnlegg, (Se her), men det jeg vil vise i dag, er utviklingen. Nedenfor vil jeg først dele den første videoen deres. I de første, satt de bare å fortalte hva de hadde gjort og snudde kameraet rundt for å se utsikten. Så begynte de å klippe inn klipp fra turene sine, og i dag klipper de en hel fortelling sammen. Bare se nedenfor:

Uke 1: 
f1i-2399IvU

Uke 6: En av de første gangene det er klipp inn i videoen:

fO4PdT8xwvg

Uke 12: Bruker en Drone

tu5scs44zVU

Uke 29: Eksperimentering med oppsett.

c7eZVCNVLSk

Uke 106: Videoen er begynt å bli mellom 20 og 30 min lange, men denne er bare 15. Det er en med intro. Jeg har ingenting imot de lange videoen, men det er ikke meningen at dere skal se timesvis her! 

2xrPPtkyVVw

Poenget er at i løpet av noen uker og år, har videokanaler til The Bucket List family endret seg etterhvert som de lærte seg videoredigering og historiefortelling. Og har begynt å få en god inntekt av å reise. Men de har hele tiden eksperimenter og forsøkt nye ting. Det gir meg inspirasjon til å fortsette å prøve ting, fortsette å utfordre meg selv. Fortsette å hoppe i det. Det er ikke enkelt, det krever mot, men jeg vil være “Brave as a dolphin, Brave as a Cheeta!” (Det er The Bucket list ungenes inspirasjon når de skal prøve nye, skumle ting. Som å ta en stor vannsklie!)

Når var du modig og begynte noe du ikke var hundre prosent klar for til tross?

#modigsomenløve #unnskyldninger #Denperfekteløgnen#hoppidet #utfordring #tasjanser 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg