Bygge din selvtillit med Youtube. Uke 2

Denne videoen forteller Amy Schumer om bakgrunnen for den nyeste filmen hennes “I feel pretty”. Jeg skjønner ideen, at hvordan du ser på deg selv er en veileder for hvordan andre ser på deg. For ens verdi handler om nettopp det. Folks oppfatning. Gull og diamanter er ikke verdifullt for den som ikke bryr seg om det. For hva godt gjør gull og diamanter deg? 
7IT8N4TA8ak

David Goggins (Navy Seal og tidligere USAF Tactical Air Control Party medlem, ikke at jeg vet hva det sistnevte er, annet enn noen som har vært med på planlegging innenfor militæret en plass). Han snakker om å være helt ærlig med hverandre, selv om han mener at man må kunne banne for å få ærligheten over. Jeg klarer ikke å banne, svært sjeldent klarer jeg å banne inni meg, jeg syns ikke særlig om det for å være helt ærlig. Jeg var skikkelig forbannet på noe her en måned siden, og da klarte jeg ikke snakke om det uten å legge til et banneord, men nå kommer jeg ikke på hva det var en gang…. For å være ærlig, sliter jeg litt med å forstå hva denne videoen handler om, men kanskje den er forståelig for deg. Jeg kommer i hvert fall til å ta med at jeg må tåle at folk uttrykker sin ærlighet overfor meg, uten at jeg må la det påvirke min hverdag og mine planer. 

a7LP5c3ihfM
 
Tony Robbins er en stor innenfor motivasjon arbeid, med flere bøker (som jeg ikke har lest, men det kommer). Denne videoen handler om lidenskap, momentum (er usikker på hvordan jeg kan oversette det), forpliktelse og en avgjørelse. Det vil skape en handling som tar deg fremover, dit du vil gå. 
_Xy1yeFjVw0

Steve Jobs snakker om lidenskap og hvordan lidenskapen for noe gjør at man er mer utholdende om noe. Å være en gründer krever utrolig mye, det krever tid over lengre perioder og er man ikke lidenskapelig om det vil man ikke holde ut. 

lStB7HJWCN8

Steven Spielberg snakker om hvilke muligheter man har og skaper for seg selv. Han forteller om hvordan han begynte og fant ut han ville bli filmskaper. 

EsA19pTZBjU
 
Kevin Smith, en filmskaper, skuespiller, komiker med mer. Han forteller om hva han lærte av når faren hans døde. Om å utnytte og gjøre det meste av det man har. 
 
YkiWRs-3MzI

Tony Robbins: En video om hvordan hva vi fokuserer på, blir også det vi ser. Vi ser ikke det vi ikke fokuserer på. Dette gjelder også våre feil eller evner. Denne videoen liker jeg. Tror nesten det er ukens favoritt!

C7CW2rkfn4k
 
YAY! Magnus Carlsen! Selvtillit gjør at man kan slappe av litt mer når man tar avgjørelser! 
 
Yu_gDrBm4GQ

#Selvtillit #selvbilde #tips #tipstid #254videoer #lister #tropådegselv #værikkeredd #værikkereddforandresmening #endring #FokusPåDetGode #Fokus #BenyttTiden #Lidenskap #muligheter 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg