Ny måned! Gjør klart regnskapet og lag et nytt budsjett!

Når man lager sitt eget budsjett er det viktig å tenke igjennom hvilke utgifter som er særegne for den nye måneden. Målet ditt må aldri være å ha et identisk budsjett hver måned, uansett hvor lett det måtte virke. Det er en fin måte å feile når du lager et budsjett. Nå om sommeren er det flere invitasjoner som kommer, så du må huske å ta hensyn til det. Se på kalenderen og tenk igjennom hvilke planer du har. For å demonstrere hva jeg mener, ramser jeg opp mine egne uvanlige hendelser som vil koste meg litt ekstra penger:  

1. Gla’mat festivalen. En fire dagers matfestival der det serveres utrolig mye forskjellig til en rimelig penge. Porsjonene er små og store, små for å gi deg mulighet til å få en liten smakebit over alt. Jeg kommer til å være førstehjelpsvakt på lørdagen og da kan jeg, når det ikke skjer noe, kjøpe meg mat underveis. Jeg må ha ekstra penger til det. 

2. Det er bursdagen min, og jeg har pleid å ha grilling i hagen til mamma og pappa. Folk tar med seg egen mat og drikke, men jeg har siderettene og desserten. Det krever også litt ekstra, siden jeg kjøper godt kjøtt som er ferdig marinert til denne anledningen. Namm! 

3. De to eldste tanteungene mine skal få hver sin tur i Kongeparken av meg! For å spare litt penger, skal jeg forsøke å fikse snacks og slikt på forhånd. 

4. Kantinen på jobb er stengt i tre uker, som betyr at jeg må ha med egen lunsj. Dette koster mer. 

Konklusjon: Jeg må ha mer penger penger til mat denne måneden!

#budsjett #penger #planlegge #regnskap #mål #gladmatfestivalen #glamatfestivalen #bursdag #lunsj #kantinte #mat #endring

2 kommentarer
    1. Med sommerværet som plutselig slo til her nord etter en kald og grå junimåned, gikk alle planer om budsjettoppdatering i vasken med et brak! Jeg må lage meg en god rutine på det, men denne uka venter jeg nok til tirsdag, da det skal blir grått og kjølig igjen. Akkuart nå får fornuft vike for solhunger 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg