Gikk du glipp av disse? Høydepunkt fra juli

Månedens favoritter

Stappfullt av inspirasjon og informasjon om personlig økonomi, mental styrke, vaner, studentlivet og tips til motivasjon, forrige måned hadde litt av alt. I tillegg har det vært et samarbeid med andre bloggere om temaer som handler om kostnader man kan forvente, eller feilaktig trodde man måtte ha i ulike livsfaser! 

10 kostnader jeg trodde hørte voksenlivet til

Samarbeid mellom flere bloggere er alltid interessant å lese, da ulike mennesker tolker et tema og emne ulikt og resultatet er fasinerende og lærerikt. Mens jeg skrev om kostnader jeg feilaktig brukte mye penger på i et forsøk på å virke mer voksen, har andre skrevet om kostnader med barn, om å flytte og generelt ting vi kanskje bruker for mye penger på. Dette innlegget og de som er linket inni, er absolutt verdt tiden det tar å lese!  (Trykk på bilde for å kommet til innlegget)

I juli begynte jeg en ny serie i bloggen. Korte, raske spørsmål med korte, raske svar. Dette er bare en av de. Har du et spørsmål som jeg ikke har kommet til enda? Legg igjen en kommentar, så kommer jeg til det til slutt. 🙂 (Trykk på bilde for å komme til innlegget)

Du gjør ikke store endringer i livet før du virkelig ikke tåler status quo lengre. Man må treffe en bunn før man klarer å spenne fra og komme seg til overflaten igjen. Dette er hva som fikk meg til å begynne å ta grep om økonomien min, som førte til egen leilighet, penger på bok, masse gjeld nedbetalt og en plan for fremtiden. (Trykk på bilde for å komme til innlegget)

I hele landet begynner studenter å gjøre seg klar for nytt år, nytt semester. Her er noen tips til hvordan du kan overleve og faktisk greie deg fint med studielånet! (Trykk på bildet for å komme til innlegget)

To ganger i året spør folk om hva du ønsker deg; jul og bursdag Hva med å være litt bevisst, litt på forskudd og ha en liste klar allerede nå? Spesielt om du er i etableringsfasen, har flyttet for deg selv og mangler ALT. (Trykk på bildet for å komme til innlegget)

Hva ønsker du å oppnå her i livet? Eget hus, familie, tidlig pensjonering, reise jorden rundt, bygge et barnehjem, adoptere? Det er mye man trenger litt ekstra penger til, og setter du drømmen din på et lån, vil ettersmaken bli surere og surere jo lengre tid det tar deg å betale det tilbake. Her er noen tips og triks til hvordan mål LANGT der fremme, kan virke som om det ikke er så langt, allikevel. Det er en ganske enkel endring, så jeg er overrasket over hvor overrasket jeg var når jeg hørte det. (Trykk på bilde for å komme til innlegget)


På denne bloggen kommer det hver dag et nytt innlegg, så det er mange gode ideer å velge mellom. Dette er allikevel de 6 viktigste innleggene fra måneden. Dersom du ønsker å se de viktigste innleggene fra tidligere måneder, gå til kategorien “Høydepunkter”. Den ligger under “Bloggserier” i menyen. 🙂 

Jeg hører gjerne fra deg, om hvilke innlegg du liker best å lese, om noe har vært spesielt hjelpsomt eller om du bare ønsker meg en god dag! Det ønsker jeg deg i hvert fall! God dag! 

#økonomi #Personligøkonomi #ønskeliste #studielån #student #studie #studentliv #mål #måloppnåelse #mentalt #tankesett #tidsperspektiv #etablering #nåbunnen #bunnen #budsjett #kortoggodt #bloggsamarbeid #utgifter #forventedeutgifter #unødvendigekostnader 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg