Folk til inspirasjon: Team Ingebrigtsen

Janteloven Team Ingebrigtsen

Janteloven gjør det ikke lett å være nordmenn eller være norsk, når nordmenn er om en hormonell tenåring eller vrien 2-åring. Å samle støtte fra et folk som på den ene siden er klar over at talent EGENTLIG bør dyrkes, at vi EGENTLIG bør tillate de som er dyktig og ambisiøs på noe, som vil satse på noe, til å bli ekstra dyktige, men på den andre siden ikke kan fordra noen som åpent og ærlig er ambisiøs og sier “Jeg vil vinne”, er virkelig ikke lett! 

Når første sesong av Team Ingebrigtsen gikk på NRK, følte jeg at stemningen blant venner, familie og kollegaer, var litt som om det var The Kardashians, eller The Real House Wife. Alle var fascinert, alle kjente litt avsmak på hvordan de skrøt av sin egen familie. Litt som Petter Nordtug, når han slo igjennom for 10 år siden. På den tiden bodde jeg i Sverige og jeg fikk stadig spørsmål om hvordan jeg kunne stå den selvgode og selvsikre skiløperen. Da svarte jeg, som jeg tenkte når Team Ingebrigtsen gikk på TV, at det er litt spesielt hvordan de fleste av oss skulle ønske vi hadde hatt mindre av Janteloven i oss, men samtidig fordømte de som ignorerte den. 

“Du skal ikke si du er bedre enn oss” Vel, de springer alle bedre enn meg, så versegod, bare si det!

Jeg fant ikke traileren for sesong 2 av Team Ingebrigtsen men jeg må konkludere at Henrik Ingebrigtsen har ganske rett når han sier han har banet vei for de yngre søskene hans. Aftenpostens pluss artikkel. Jeg har ikke lest den. Uansett. Slik jeg tolker det, har han banet vei. Han måtte tåle veldig mye kritikk for sitt ‘cocky’ fremtoning, som brødrene (litt mindre cocky, sant nok) ikke har måttet stå i. Så når Lillesøster annonserer på traileren for Sesong 2 av Team Ingebrigtsen at hun også “har bestemt seg for å bli verdensmester” tror jeg ingen av oss fikk kaffen, teen, melka eller noe annet i halsen. Hun har bestemt seg, så da blir det sånn. Vi blir ikke overrasket! 

Her har dere oppløpet fra i går, hvis dere ikke har sett det enda!

#Janteloven #teamingebrigtsen #inspirasjon #folktilinspirasjon #EM #Friidrett #stjerner #Gull #sølv #friidrett

4 kommentarer
    1. Janteloven – står det i den ene kolonnen og team Ingebrigtsen iden andre ? Det der fikk jeg ikke til å stemme 😅

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg