Video: Lær deg å budsjetter med gratisprogrammet Everydollar.

Tutorial for Everydollar

Å bruke nettbaserte budsjetteringsprogram kan være praktisk for den som gjerne jobber med budsjettet på litt forskjellige steder, hjemme, på jobb, andre steder… Og er man to, hjelper det fordi begge to kan sjekke dersom den ene har oppdatert uten at den andre har sett det… (Ikke at jeg er så veldig kjent med hvordan man budsjetterer som to personer). 

Her har du to videoer som viser hvordan du kan opprette bruker på Everydollar og hvordan du setter opp budsjett der. Dessverre gikk det litt feil under filmingen, så en liten bit er borte, men jeg forklarer hvordan du kommer deg videre i del 2. 🙂 

Jeg kommer til å filme mine budsjetteringsoppdateringer i dette formatet i stedet for klipp og lim som gjort tidligere. Når jeg blir bedre på selve filmingen, vil det spare meg mye tid og vise en sannere versjon av hvordan jeg jobber med budsjettet og hvordan budsjettet ser ut. Så mandagens innlegg blir også video. Dersom du ønsker å få dette med deg tidligere, skal jeg forsøke å legge det ut på Youtube-kanalen min dagen før. Velkommen til å abonner der også. Det kommer videoer ellers hver tirsdag og fredag. 

jOwDAd0L034

Og Del 2

BBNi8F1gJ9c

#økonomi #personligøkonomi #video #budsjett 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg