Gikk du glipp av disse? Høydepunkt fra september

Månedens favoritter

Når man skriver så mye som jeg gjør, er det godt å gå tilbake å hente frem de innleggene som betyr litt ekstra for meg. Dette gjør at du også ganske lett kan finne innlegg fra april 2018 (første gang jeg laget dette) frem til i dag, som betyr litt ekstra og er ekstra bra (syns jeg selv). Tips til deg altså. Gå her for å finne alle i kategorien Høydepunkter.

September er en måned som kommer til å bli husket for min egen del: Det er måneden jeg begynte med Youtube! (https://www.youtube.com/user/IngriddenDigre

 

Det første innlegget er egentlig to. Dette ble like så godt ett skriftlig innlegg og den første Youtube-videoen jeg laget! Oppsummert: Som liten var drømmen om å bli voksen det samme som å drømme om å være fri. Den frihetsfølelsen og følelsen av at ting er fantastisk ønsker jeg å finne igjen. Du finner det skriftlige innlegget her og videoen på Youtube her.  

Hvordan få råd til ferie

Så noen flere Kort og godt-spørsmål: Hvordan ha råd til en fantastisk ferie? Den største hemmeligheten er at du må begynne å spare umiddelbart! Trykk på bildet eller HER for å komme til innlegget!

Hvordan håndtere studentøkonomien

Neste Kort og godt spørsmål handler om studentøkonomien. Veldig raskt, hva bør studenter tenke på når de skal håndtere sin økonomi for første gang. Trykk på bildet eller HER for å komme til innlegget. 

En sann tilståelse om hva som motiverer for økonomisk forandring

Det er skummelt å dele sine innerste tanker. Både drømmer, man er redd for at andre skal fordømme drømmene dine. Men det å dele hva man frykter er nesten enda verre, for hva som andre bekrefter at du har rett i frykten? Men jeg prøver å være modig, jeg prøver å dele min største frykt.. Les med å trykke på bilde eller trykk HER.

Det er dyrt å bo, om man eier eller leier, men leier man har man faste utgifter og man slipper å spare for å ha et vedlikehold på boligen.. Er det gått så langt at jeg angrer på kjøpet? Dette er en video, du kan se den på bloggen HER eller på Youtubekanalen min HER (uten reklame, enda ;-p) 

Tittelen her sier det hele, dette er en video: Hvorfor budsjetterer jeg? Det er viktig å ha en god grunn, en årsak til det du gjør. Og dette er mine årsaker til å budsjettere! Trykk HER for å komme til bloggens video eller trykk HER for å komme til Youtube-kanalens video. De er like, bare den ene har reklame og gir meg og blogg.no noen ører, mens Youtube-kanalen viser mine andre videoer bedre. ;-p 


Har du noen spørsmål, noen emner du ønsker at jeg skal ta opp? Bare legg igjen en kommentar, så kommer det enten et svar i kommentarfeltet, i et innlegg, eller en video! 

#høydepunkt #månedenshøydepunkt #

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg