Budsjett IRL. Uke 43. Ekte tall, Real life, real time, på video.

Hver uke oppdaterer jeg budsjettet mitt, og nå viser jeg det også på video!

Å holde budsjettet oppdatert er for meg å holde drømmene mine oppdatert, for å kunne støtte drømmene økonomisk er for meg dørstokkmilen for å i det hele tatt begynne på noe. For hvorfor jobbe mot å kjøpe en leilighet når man ikke har sjans til å spare nok penger? Hvorfor drømme om å reise, når det koster så mye? Hvorfor ønske å oppdatere seg selv, når det er for dyrt å gjøre det? 

Jeg har mange små-mål, små drømmer som jeg ønsker å gjøre. Det er også mange store mål og store drømmer jeg ønsker å gjøre. Småmålene for de neste månedene er å kunne kjøpe en robotstøvsuger, ha penger til å oppdatere garderoben min, å få klesstilen min matchende en kvinne i 30-årene, ikke en studentine. Samtidig er jeg mer og mer på Youtube, og skulle gjerne likt å hatt noe mer utstyr. Trenger strengt tatt ikke kamera, men et eksternt tastatur hadde hjulpet når jeg filmer disse videoene. Og til slutt skulle jeg gjerne likt å spart litt ekstra i fondene mine, siden markedet er så lavt nå, det er en langtidsinvestering men fordi markedet er nede NÅ, er det nå jeg bør slå til… 

Av de store målene har jeg først: Spare opp penger til å pusse opp kjøkken og deler av stua (blir gjort samtidig, da den veggen mellom kjøkken og stue må endres på uansett. Så ønsker jeg å betale ned gjelden min, samt investere heftig for fremtiden. På et eller annet tidspunkt skal jeg til en annen bolig og det hadde vært flott å ha råd til noe som ikke helt klart, uten tvil, var midlertidig. 

Uansett, det hele begynner med å ha kontroll på økonomien og la den jobbe for meg. Så hvis du er nysgjerrig hvordan jeg gjør det. Sjekk ut videoen: (Denne videoen legges forresten ut på søndagen og det er noen videoer som ikke nødvendigvis legges ut her på bloggen, så jeg anbefaler at dere går å abonnerer og ser hva annet som ligger der. 🙂 Trykk HER for komme dit. 

Så til dagens budsjettoppdatering: Og skulle du ønske å lage ditt eget budsjett, har jeg samlet ressurser fra tidligere blogginnlegg.

xaM6o0O5wYc

#budsjett #penger #plan #økonomi #livsstil  #pengeressurser #BalansereBudsjett #regnskap #personligøkonomi #minibuffer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg