Høydepunkter fra oktober!

Månedens favoritter

Å plukke ut noen favoritter av hva som ble produsert på blogg og Youtube i forrige måned er aldri lett men denne måneden har jeg klart å kutte det ned til fem stykk! Av 20 individuelle, egneproduserte innlegg (resten er påminnere og anbefalinter), er det ganske bra, om jeg sier det selv! Du kan faktisk se de andre høydepunktene jeg har laget, tilbake til april med å trykke HER.  

Så til denne månedens innlegg. Dette er de jeg selv gir best informasjon, er mest nyttig og var kjekkest å lage. 

To år med elsykkel. Hva koster det og hva lønner seg?

Det var mye som skjedde i månedeskiftet september/oktober. Jeg kjøpte El-sykkel, jeg begynte å budsjettere og jeg begynte å bruke kontanter i et ledd for å redusere forbruket mitt. Etter to år tenkte jeg at jeg skulle ta en oppsummering med hva det koster med El-sykkel. Resultatet har hatt en påvirkning på budsjettet mitt. Trykk HER for å komme til innlegget. 

Det neste innlegget er en video og det er min versjon av et samarbeid noen amerikanske Youtubere gjorde for to år siden. Det var dette som satte interessen min om personlig økonomi i fyr og flamme og jeg kan egentlig ikke si noe om hva som ville ha skjedd, dersom jeg ikke hadde kommet over den… Jeg kommer til å linke til Youtube-videoen i stedet for innlegget, da blogg.no snart gjør en endring med video-visningen. Da vil jeg være på den sikre siden og heller linke til noe jeg vet ikke forsvinner. Trykk HER for å komme til videoen. 

Photo by rawpixel on Unsplash

Jeg har vært en stolt, clueless person på klær, men jeg har innsett at det faktisk påvirker min karriere. Ikke på en positiv måte. Når jeg samtidig legger merke til at mange av mine 10-års minner fra Facebook er av meg med klær jeg fremdeles har og bruker, må noe gjøres. Trykk HER for å komme til innlegget. 

Kommentar til Nice girls don't get the corner office

Jeg har hørt på denne boken i det siste. Den er til å anbefale! Ingen gjør alle feil, ingen gjør ingen feil (selv menn gjør noen av disse feilene). Og forfatter forsvarer ikke kulturen som er på jobbmarkedet. Hun bare forklarer hva som er forventet. Mye jeg har lagt merke til men ikke vært bevisst på. Absolutt en bok å anbefale, selv om du ikke ønsker et eget kontor. Trykk HER for å komme til innlegget. 

To år med budsjettering har gitt meg resultater

 Det siste innlegget jeg vil dele, er å se litt på hva jeg har oppnådd etter to år med budsjettering. Det som viser seg er at budsjett ikke bare har ført til bedre økonomi, det har også ført til andre endringer i livet. Trykk HER for å lese mer! 


Det var høydepunktene for denne gang.. Dersom du likte spesielt en av disse kjempe godt, dersom du har noen spørsmål eller bare har en kommentar, legg igjen noen ord i kommentarfeltet, så setter jeg kjempe pris på det! 

Ha en strålende, uperfekt dag! 

#høydepunkt #månedenshøydepunkt #budsjett #økonomi #personligøkonomi #sykkelpendler #elsykkel #klær #outfits #sparepenger #sparing #kjøp

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg