Smittsom men ikke syk (og en kunngjøring)

Photo by Joshua Rawson-Harris on Unsplash

Det første jeg gjorde når jeg sto opp i går, var å springe på do. Og i løpet av den neste halvtimen, var jeg på do to ganger til. Så jeg holdt meg hjemme. Formen var helt fin, jeg kunne bare ikke gjøre noe over lengre tid. Fordi siste symptom også var såpass sent på ettermiddagen i går og dette absolutt ikke er noe man ønsker å smitte andre med, bestemte jeg meg for å være hjemme i dag også. 

Problemet med å være smittsom men ikke syk, er rastløsheten. Ikke kan jeg gå i butikken, ikke tør jeg gå noe særlig langt i fra leiligheten (egentlig ikke ut av leiligheten i det hele tatt) og med en gang det er noe jeg IKKE kan gjøre, er det bare det jeg vil! Det er vanskelig å konsentrere seg om andre ting! Det ironiske er at Kjersti Gulli og diskuterte et av innleggene hennes hvordan det hadde vært litt kult å hatt en ekstra dag for å jobbe med Youtube og blogg. Og jeg jobbet med Youtube-kanalen i går, det gjorde jeg. Men bloggen ble utsatt, til i dag. 

Og i utsettelsens navn, vil jeg derfor fortelle noe annet jeg har utsatt. Og høre litt hva dere syns. For de fleste mine ideer for fremtidige innlegg som jeg nå kommer på, følger med tanken: “Det passer seg som en video”. Jeg sliter rett og slett med å komme på innlegg som jeg kan skrive i stedet for å filme. Jeg har derfor lekt litt med tanken på å redusere antall blogg-innlegg og heller fokusere på Youtube-videoene mine. Det er fremdeles noen innlegg jeg ikke klarer å legge frem på video, enda, (Gjeld og netto-rapport blant annet), og det kan godt hende det kommer noen andre innimellom men jeg ønsker å bli bedre med film, jeg ønsker å kunne lære meg å redigere og da også kunne redigere videoene. 

Bloggen blir stående. Uten tvil. Som sagt kan det hende det kommer noen ideer som passer seg bedre skrevet. Det er jo også en utmerket arena for å dele videoene og dessuten, med å kunne fokusere på hver video litt mer, vil innleggene jeg skriver OM videoen være litt mer utfylt og inneholde litt mer informasjon enn en teaser for videoen. Håpet er rett og slett at med å bruke litt mer tid på formatet, vil jeg lære mer og kvaliteten øke. Og jeg håper selvfølgelig at du som leser fortsetter å følge meg, som en seer i stedet for. Nedenfor ser du fremsiden min på Youtube og trykker du på bildet, kommer du dit. Det publiseres tre videoer i uka, om tips og ting jeg gjør for å kontrollere økonomien, hva som er så bra med å være voksen, å følge drømmer, osv osv. Håper å se en kommentar fra deg der! (Det er forresten lagt ut en video i dag som jeg anbefaler, den deles her i morgen, så du kan vente hvis du vil)

Voksen, til slutt er på Youtube.

#blogging #youtube #innhold #endring #syk #utsette #fortelle #økonomi #personligøkonomi 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg