Video: Budsjettoppdatering uke 47. Sykdom og Black Friday

Hver uke oppdaterer jeg budsjettet mitt, og nå viser jeg det også på video!

I uken som var har jeg vært syk to dager og hadde fri på Black Friday. Fridagen var planlagt, sykdommen var ikke det. Er heldigvis blitt bedre, selv om matlysten fremdeles skrangler. På fredag begynte søsteren og jeg tidlig på kjøpesenteret og vi ga oss etter tre timer. Da begynte det virkelig å komme mye folk. Søsteren min er gravid, blir fort trøtt og måtte hjem for å slappe av. Selv krasjet jeg på sofaen umiddelbart når jeg kom hjem. Så energien var ikke helt tilbake altså. 

Selve shoppingen gikk kjempe bra og jeg kjøpte klær. Det jeg ikke sier så mye om i budsjettoppdateringsvideoen, er at jeg betalte alt sammen med kontanter. I løpet av det siste året har jeg samlet sammen kontanter fra ulike plasser. Det meste kom faktisk fra loppemarkedet i fjor men det var også noe bursdag, jule og innflytningsgaver der også. Jeg hadde TIL OG MED to ruller med mynter, med 500 kr i hver. Jeg må ha vært den første i den butikken som dro frem en myntrull og spurte om jeg kunne betale 499 kr med denne myntrullen… Det flotte med å ha kontanter, var at jeg hele tiden viste hvor mye jeg hadde igjen å bruke for. Er spesielt stolt over at ikke alt ble brukt på shopping. 500 kr mynt ble byttet ut med mamma. De 500 kr som hun vippset meg gjør at jeg ikke trenger å utsette noe til desember. 

Vel, alt dette ser dere i videoen nedenfor. 🙂 Det er ganske mange utgiftsposter denne gangen pga alle utgiftene som kommer etter lønn og korrigeringer. 

Håper dere har en strålende, uperfekt dag, så snakkes vi en annen dag! 

#budsjett #økonomi #blackfriday #syk #penger #kontanter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg