Definisjonen på galskap…

Definisjonen på galskap er å gjøre det samme som før og forvente et annet resultat. Det er noe jeg har tenkt over denne høsten. Ideen har bundet seg sammen med noe annet jeg hørte under Kåkånomics i oktober. Det var en filosof som, under en debatt om meningen i arbeid, stilte spørsmål om det var sunt å legge så stort press på jobben. Jeg omformulerer litt men han spurte:

“Hvorfor er det blitt en status å hele tiden være travel?”  

Det spørsmålet traff meg midt i solar plexus. For jeg er travel og stolt av det. Eller jeg har vært det. Da kommer vi tilbake til definisjonen på galskap. 

For det er mye som ikke er ‘rett’ i livet mitt. En god del ting jeg skulle ønske var annerledes. ‘Men akkurat i dag kan jeg ikke gjøre noe med det. Jeg har ikke tid’. ‘Snart fikses det av seg selv.’ ‘Det er sikkert ordnet seg i løpet av de neste årene’. Så kommer spørsmålet: Hvis jeg fortsetter å gjøre ting som jeg har gjort siden jeg begynte å jobbe, kan jeg virkelig forvente et annerledes resultat?  

Så, siden midten av oktober har jeg filosofert på dette. Og jeg har kommet frem til at jeg må gjøre ting litt annerledes. Allerede har jeg begynt gi beskjed til folk om endringer jeg ønsker å gjennomføre og forhåpentligvis vil jeg i løpet av våren se resultatet av endringene. Akkurat hva jeg har begynt og hva jeg planlegger å gjøre vil jeg ikke helt gå inn på her på bloggen. Jeg vet at jeg har venner og kjente som leser bloggen og jeg vil mye heller ha mulighet til å gi beskjed til folk selv. Det som påvirker denne bloggen har jeg allerede skrevet om, så det skal ikke være noe mer endringer her. 

Har du noen gang gjort noen store endringer for å få nye resultater i livet ditt? Del gjerne dine erfaringer, så jeg kan hente inspirasjon og få noen tips! 

#livsendringer #stress #travelt 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg