8 ting jeg skulle visst før jeg flyttet hjemmefra

Flytte hjemmefra? De fleste av oss har på ett eller annet tidspunkt gjort det eller skal på ett eller annet tidspunkt gjøre det. Jeg, som er svært hjemmekjær, gråt og gråt mens jeg pakket kofferten for å dra på Folkehøgskole. Jeg gråt og gråt når jeg pakket kofferten for å dra i fra Folkehøgskolen, så året var absolutt en suksess! Livet går i en sirkel og mens jeg som tenåring (som de fleste andre tenåringer) mente at foreldrene mine ikke kunne noe om livet utenfor hjemmet, kom jeg tilbake i 20 årene og ba om mye råd og hjelp. Dette er blant de tingene jeg ringte å spurte om, ting jeg kanskje hadde fått med meg tidligere, om jeg ikke hadde vært overbevist om at foreldrene mine var helt Clueless.

Det jeg var spesielt overrasket over, var hvor mange retter mamma kunne som var billig å lage! Jeg burde ikke ha vært overrasket. Mamma og pappa var 19 og 20 år når storebroren min ble født. Pappa var ikke ferdig med gymnaset. De hadde ikke mye å rutte med, mens pappa var i militæret eller når han studerte til å bli ingeniør. Jeg ble født etter pappa hadde fått seg jobb og mamma kunne være hjemme med meg og lillesøsteren min. De hadde en helt annerledes hverdag før vi ble født, enn vi hadde etter. Mens storebror fikk valget; Donald-blad eller godteri, fikk vi både Bamse-bladet OG godteri.

Der sporet jeg av, poenget mitt er at foreldrene dine har hatt et liv før du ble født, de lærte masse før du ble født og de har levd på ganske mye mindre penger enn de har per i dag. Så de kan gi deg mange tips og råd til hvordan du kan klare deg med mindre penger! Derfor har jeg laget denne listen over ting jeg skulle ønske jeg hadde lært meg før jeg flyttet hjemmefra, for å gi deg noen ideer om hva du kan snakke med foreldrene dine om. Det er de som kjenner deg best og hva du kan/ikke kan enda.

Tidligere innlegg om å flytte hjemmefra: (Blogg artikkel): 11 ting du bør undersøke og fikse før den tid.

 

#flyttehjemmefra #student #lærling #boalene #flytte #hybel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg