9 teite ting jeg har brukt mine penger på

Har du ikke råd til noe, er det teit å bruke penger på det. Er det andre ting du bør bruke pengene på, er det teit å bruke penger på det. Kjøper du det fordi du tror du ‘bør’ ha, er det teit å bruke penger på det. Dette er 9 ting jeg enten ikke har hatt råd til, hvor jeg har prioritert feil, har kjøpt fordi jeg hadde et bilde av hvordan jeg skulle være når jeg var voksen, og 1 teit ting som alle syns er teite. Gjett hvilken!

Hvilke teite ting har du brukt penger på og hvorfor var de teit for deg akkurat da? Eller er de teite hele tiden?

Jeg avslører de 9 tingene nå, men du må se videoen for å få forklaring på hver enkelt:

1. Månedlige ansikts-behandling
2. Leksikon
3. Purregebyr
4. 2000 kr på bøker i måneden
5. 2000 kr i måneden på ???
6. Leasing av bil
7. Sko, så mange sko
8. Øredobber, så mange øredobber
9. Sparesykkel med vanlig størrelse på fremhjulet.

Snurr film! (PS: Nå skal jeg gå å forberede kaken jeg har laget: Jeg har nemlig bursdag i dag!)

#personligøkonomi #forbruk #økonomi #leasing #øredobber #sko #ansiktsbehandling #purregebyr #leksikon #bøker #crap #sparkesykkel

4 kommentarer
  1. Jøsses..juli på deg også?

   Gratulerer med dagen! 💐

   Leksikon i x antall bind kjøpte jeg også i unge dager. Men det har vært brukt ufattelig mye opp gjennom årene, så jeg føler jeg har fått igjen for de pengene. Nå driver jeg og kaster bindene litt etter litt i papiravfallet ( der de egentlig ikke vil ha bøker, for de skal resirkuleres, – men man kan ikke levere sånt i brukthandel, de får ikke solgt det. )
   Teite kjøp? Mammutsalget…hos Haugenbok….der har jeg kjøpt en del bøker jeg kunne droppet. Om yoga, om quilting, etc. Aldri åpnet dem. Det er lurt å tenke minst tre ganger før man hiver kjempebillige bøker i handlekurven. Fysiske bøker, ikke e-bøker. Det siste gidder jeg ikke kjøpe. Liker ikke å lese bøker på brett, selv om jeg har gjort det. På nb.no ..hehe. Helt gratis.

   Tidenes teiteste skokjøp tror jeg en datter stod for da hun var i tenårene. Fine sko, men de stod nå bare der. Jeg syntes de så litt små ut og sjekket. Str 37.. hun bruker 39. Hvorfor har du kjøpt så små sko? spurte jeg. Hysj, ikke spør! kom det. Det var minst et par år senere at hun kom med historien, da stod jo skoene fremdeles her: Hun falt pladask for skoene, men det var ikke flere igjen i hennes størrelse. Skuffelsen var så stor at hun kjøpte str 37 bare for å eie skoene…
   En logikk jeg ikke klarte å forstå 😁

   1. HAHA! Det tror jeg rett og slett tar kaka! Har kjøpt klær som akkurat passet, på en god dag. Men to nummer?

    Jeg er som jeg sier veldig glad i brett. Fordelen med Kindle mot alle andre brett, er at de faktisk har et papir look å seg. Så øynene slapper av mens jeg leser. Men bøker, åh, så enkelt å kjøpe!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg