Anbefalinger fra Youtube! Capsule wardrobe og mine egne!

Det er søndag og helgen har vært travel! Familie, tanteunger og julebord gjør det en minneverdig helg! Jeg har til og med ikke fått filmet oppdateringen av budsjettet enda. MEN jeg har holdt min første, forberedte tale! Jeg jobber med taleholdingen altså! 🙂 (SE målene mine for 2019).

Dagens anbefalinger er først en som jeg jobber med selv. På Black Friday var søsteren min og meg ute for å lete etter nye klær til meg, slik at jeg kunne få en profesjonell garderobe. En Capsule garderobe er ønsket, og mens jeg har fått mye bra mener jeg at jeg også har en god del ting i skapet. Jeg har bare ikke funnet det enda! Det betyr at jeg på et eller annet tidspunkt på gå igjennom å plukke ut ting til Fretex.

Det hadde vært kult å fått filmet det! Vi får se.

Uansett: første film:

Så neste video er en av mine egne. Dette nå slutten av året og det er noen ting jeg anbefaler at dere fikser før året er slutt:

Den siste videoen er meg hvor jeg har begynt på listen allerede! Mine mål for 2019

#youtubeinspirasjon #inspirasjon #2019mål #målsetning #capsulewardrobe

2 kommentarer
   1. Tusen takk! Jeg syns det gikk veldig fint, fikk til og med noen gode tilbakemeldinger men det er ikke lett. Den skal jo bygges opp, ha en begynnelse, hoveddel og slutt, for ikke å snakke om å huskes!
    Og ja, det skal bli gøy å ikke bare filme med kameraet på laptopen, den er litt tungvinn å dra med seg! HEHe..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg