Avslutning av budsjettet i juli

Budsjettet for juli er nå avsluttet og selv om jeg utsatte oppdateringen på søndag (av angst for hvordan det ville se ut til slutt) ble det ikke så ille. Jeg fryktet det mye verre enn det var faktisk!

Det er jo alltid en god ting å huske: når det kommer til penger vil det aldri lønne seg å utsette, for angsten gjør det mye verre enn å få det overstått. Om det er å åpne konvolutter med regning og purringer, undersøke hva gjelden din faktisk er eller legge inn de utgiftene du ikke skulle ha i budsjettet ditt.

Til slutt gikk det veldig bra for meg, i stedet for å hente ut MER penger fra kjøkken-oppussingen, fikk jeg satt mer tilbake igjen. Selv om det var under 200 kr… Det er bedre enn å måtte hente ut mer!

Du kan jo se budsjettet i videoen nedenfor.

#budsjett #personligøkonomi #økonomi

2 kommentarer
  1. Interessant! Jeg lever også på budsjett, må det. Bare lurer på hva utgangspunktet er. Hvor mye har du utbetalt i mnd? Kanskje har du sagt det, men jeg har ikke fått med meg det.

   1. Hei, tusen takk for spørsmålet! Jeg nevner det ikke i denne videoen, men det ses så vidt helt i begynnelsen av selve budsjettet, over “Donasjon”. Jeg får utbetalt ca 24.000 kr i måneden. Denne måneden er det litt mer, ettersom jeg leier ut garasjen min.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg