BudsjettUfør: Frokost og middag, 1 måned, 1000 kr!

Hvordan kan et budsjett på 1000 kr holde for frokost og middag for 1 person, 1 måned? Jeg prøver under Eksperiment: Ufør, å holde et ekstremt lavt forbruk på mat men jeg trenger hjelp! Inn stepper Benjamin fra Soltoppen gård og hjelper meg med planlegging og forberedelser. Selve varene fra butikken og fordeling kommer neste uke! Det hadde blitt for langt hvis jeg ikke delte det opp!

Jeg liker ikke å lage mat. Det stemmer ikke. Jeg syns det er KJEMPE kjekt å lage mat til en gruppe. Det å lage mat til bare meg selv derimot? Kjedelig som graven. Når jeg var student så bodde jeg alltid sammen med noen, så selv om jeg kanskje laget mat bare til meg selv, var vi flere rundt når vi forberedte maten. Nå som jeg bor alene, er alt alene (Hører dere fiolinene?) Så jeg lager storstsett mat som jeg ikke trenger å gjøre noe mer med enn å sette det på. Sette på pasta, sette på pizza… Steke noe pølser… Som dere ser, super sunt.

Derfor håper jeg at Benjamin ikke bare kan hjelpe meg med å bruke mindre penger på mat, forhåpentligvis kan han også hjelpe meg med å spise sunnere!

I denne videoen ser vi ikke bare på hva jeg har og hva jeg kan bruke videre. Vi diskuterer best før dato, hvordan man må tenke på mat, hvordan blande sammen mat, hvordan man kan gjøre ting billigere og mye mer!

Denne videoen filmet vi for 18 dager siden, og jeg kan avsløre at det går ganske bra så langt. Har hatt noen akutte behov etter søtsaker o.l. men har enda ikke ødelagt budsjettet! Er også super fornøyd med å kunne planlegge hva jeg spiser ut i fra hva jeg har allerede og det som holder på å bli ødelagt. Det er langt bort i fra de gangene jeg for eksempel har kjøpt en halv kilo ost og så to måneder kaster jeg osten uåpnet!

Det var utrolig gøy å filme sammen med Benjamin, og jeg håper virkelig jeg kan samarbeide med han igjen.

#mat #eksperimentufør #ufør #budsjett #uførbudsjett #matplan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg