Budsjett for HELE 2019!

Et liv uten mål er ganske tilfeldig. Mål uten en plan er et ønske. En plan uten tall blir raskt  urealistisk. Det er bare de siste årene jeg har lagt mål og planer og det er bare i år jeg har laget budsjett som går over mer enn en måned år.

Fordi mange av målene mine er innenfor 2019, har jeg også laget et budsjett for hele året. Et budsjett er min plan og ‘garanti’ for at målene mine er oppnåelige. Selvfølgelig er det ikke en garanti for at jeg oppnår målene, bare en garanti for at det er en mulighet. Tallene i målene mine er ikke en gjetting men basert på kalkulerte beregninger. Det er ganske gøy.

Lurer du på hvordan et årsbudsjett ser ut? Trykk på denne [LINKEN], så kommer du til Youtubekanalen/videoen min.

Dette er en del av mine forberedelser til 2019. Jeg har flere blogginnlegg og youtubevideoer om hvordan jeg gjør dette. Se i ordskyen etter forberedelser2019, eller du kan se på linkene nedenfor.

8 ting å gjøre før 2019. [Link til blogg] [Link til Youtubevideo]

Mine mål for 2019 [Link til blogg] [Link til Youtubevideo]

2018 oppsummert, lærdom og erfaringer [Link til blogg] [Link til Youtubevideo]

Lyst å lage ditt eget med min mal? Link for å laste den budsjettmal Jeg har delt den med Google Drive og med en slik innstilling at du ikke kan endre den på nettet men laster du den ned, kan du tilpasse den ditt formål.

#budsjett #personligøkonomi #årsbudsjett #mål #planfor2019 #nyttårsforsett

2 kommentarer
  1. Hei, veldig interresert i malen du bruker i excell arket ditt. er dette noe du kunne tenke deg å dele slik at man kan laste det ned?

   1. Hei Camilla. Takk for tilbakemeldingen. Hvis du sjekker ut innlegget mitt igjen, ser du at jeg har lagt ved en link. Excel filen er nå lagret i Google drive, og du kan se dokumentet på nett. Ønsker du å gjøre noe selv, må du laste det ned. 🙂 Kom gjerne tilbake å si hvordan det går å bruke det!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg