Eksperiment: Ufør! Siste dag – Jeg klarte DET!

Eksperiment: Ufør er i sine siste timer og TENK AT JEG HAR KLART DET! I går brukte jeg mine siste kroner på å kjøpe denne brusen – jeg manglet en krone, så jeg fikk en av mamma. Siden jeg brukte to timer på å være med henne å handle ny mobil og deksel (vi måtte gå på 7 butikker på fire ulike senter, for å finne et passende et), syns jeg at jeg fortjente det.

I dag, på søndag, skal jeg ikke handle noe MEN jeg skal filme en god del. Det er en ny uke, det skal komme nye videoer. Ting har jo faktisk skjedd i juni som er ganske stort, men som jeg ikke har sagt noe om, fordi det har havnet utenfor Eksperiment: Ufør. Den videoen kommer på torsdag!

For dagens video: se nedenfor:

#eksperimentufør #personligøkonomi #budsjett #økonomi #ufør

4 kommentarer
  1. “Jeg manglet en krone, så jeg fikk en av mamma.” … Jeg lo høyt her!
   Gratulerer med vel overstått prosjekt.
   Tipping er greit nok, bare man ikke har anlegg for gambling og altså fare for avhengighet, for da bør man droppe det. Jeg har ikke giddet denne uken. Min lille, men likevel store, gevinst er på sparekontoen. 😁
   Mitt mål for juni var å sette 10 000 kr på spar, kanskje 11 000. Selvsagt inkludert skattepenger, gevinst, Trumfkronene, ellers hadde jeg aldeles ikke klart det. Jeg nådde målet, for den regningen jeg ventet på, var mindre enn jeg tenkte( jess!!) og i tillegg blir det fast månedsregning derfra istedet for hvert kvartal som jeg hadde før. Da vet jeg det..i forhold til budsjettet.

   1. Hurra! Det er jo et strålende beløp å spare! Tenk hvor godt det blir utover høsten. 🙂

    Jeg like mye heller å betale litt hver måned, enn å måtte spare opp til kvartals-fakturaer. Kvartalsfakturaer føler jeg henger igjen i fra når vi var et jordbrukssamfunn og bøndene jobbet året rundt men fikk hovedsakelig betalt på høsten.

    Jeg prøver å unngå å tippe, for jeg blir så skuffet når jeg ikke vinner og jeg blir sjalu når jeg hører andre vinner. Det tolker jeg som at jeg har et anlegg for å få et problem. Men jeg spiller pantelotteriet hver gang jeg panter, så kanskje jeg kan vinne noe der. 🙂

    1. Det kunne ikke falle meg inn å spille på Pantelotteriet, panten er penger jeg tar. Dvs et par ganger før i tiden har jeg latt blakke døtre overta flaskene, så ble det ryddig. Utrolig hvor lett det var å få dem til å ta drittjobber når de var blakke. Men jeg går jo ikke og panter 1-2 flasker, samler opp over lang tid.
     Apropos blakk, festlig episode for noen år siden: En datter og samboer med null penger, men masse flasker slepte et par sekker tomgods til Rema for å pante. Så trykket hun på feil knapp..HYYYYL!
     (De fikk et par bæreposer mat herfra, ikke penger..hehe)

     Kvartalsfakturaer er skumle når det gjelder strøm. Det er mange år siden jeg bad om månedsregninger. Lettere å ha oversikt over forbruket og kunne regulere det kjapt, enn å få hjerteinfarkt-regning.

     1. Åh nei!!! Så kjedelig (men morsomt i ettertid! HAHA) Det er viktig å kunne le av tabber. Trodde forresten at man var nødt til å trykke Pantelotteriet to ganger for å spille. Men det er kanskje pga noen slike hendelser som gjorde at det ble innført!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg