Gone Oppussing

Kjøkkenoppussing: I dag kjører vi igang! Det er bare 8 timer på jobb, så begynner ferien min. I ferien skal kjøkkenet rives (halvparten i kveld) og i løpet av de neste tre ukene, skal alt bygges opp igjen! Og som dere skjønner fra denne uka, er det BARE kjøkkenet som står i hodet på meg.

Jeg har derfor bestemt at i stedet for å skrive det samme, på nytt og nytt igjen, kommer jeg til å ta en liten ferie fra blogge-planen min. Dvs jeg kommer ikke til å oppdatere bloggen hver morgen kl 07.00 (med mindre det er en teknisk glipp). Er det noe spesielt jeg ønsker/trenger å dele og tiden strekker til, kommer det til å komme noe nytt innimellom. Kan derimot ikke helt si når dette skjer.

Dersom du er interessert i å følge selve oppussingen, kan du følge meg på Instagram. Her planlegger jeg flere oppdateringer, i hvert fall noe hver dag. Da kan dere se prosessen underveis.

 

Instagramen min finner du på https://www.instagram.com/voksentilslutt/, eventuelt: søk Voksen, til slutt. Så kommer jeg opp. Og ja, jeg står faktisk opp kl 5 hver morgen… Men kanskje ikke når jeg har ferie, tross oppussingen.

 

Tusen takk for at dere følger bloggen min, dere gjør meg glad og motiverer meg til å fortsette å drømme om fremtiden og hvordan penge-biten kan bli bedre!

Nå noen før bilder:

Her skal det bygges en vegg, med en åpning på midten for å kunne ha en samtale mellom de på kjøkkenet og de i stua. Grunnen til en helvegg er at kjøkkenviften er av den naturlig-utdrag varianten, som betyr at er det mye os fra komfyren, sprer det seg i hele leiligheten.

 

Vasken blir ikke revet denne helga, men skapene over forsvinner nok. Rørlegger kommer ikke før på torsdag i neste uke, så da beholder jeg alt til da, tenker jeg nå….

 

 

Dette forsvinner denne helga, alt sammen. Kjøleskapet flytter vi til stua…

#goneoppussing #oppussing #kjøkken

6 kommentarer
  1. Så gøy det er å følge med på oppussingen! Liker kombinasjonen av å få innsyn i budsjettet/regnskapet, og selve oppussingen 😊 Planen på sikt her i huset er også å pusse opp det slitne kjøkkenet vårt (men vi vil spare i stede for å ta en kjapp låneløsning), så da er det veldig nyttig å se hva en slik prosess koster av tid og penger!
   Lykke til videre i prosessen😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg