Hjelp! Drømmemannen, som med drømmejobben?

Hvordan er drømmemannen? Det er et vanskelig spørsmål. Jeg er en som har vært evig singel, som vil si at jeg har aldri vært i et langt forhold. Jeg vet rett og slett ikke hvordan man skal forholde seg til noen som er der hele tiden! Mens ideen om å ha noen som man kan støtte seg på, som bygger drømmene sammen med deg, som skal støtte deg når ting er kjipt, høres bra ut, vet jeg ikke hvordan det faktisk er. Og hva skal man se etter? Hva og hvem er drømmemannen? Finnes det en drømmemann? Her må dere gjerne hoppe inn med deres erfaringer, for jeg skal på deit i kveld.

Av og til lurer jeg på om det er med drømmemannen som med drømmejobben (Linken går ikke til et spesifikt innlegg, men generelle innlegg om jobb hvor mye handler om drømmejobben). Jeg har nemlig funnet ut at det finnes ikke en drømmejobb, men drømmeoppgaver. Oppgaver som man kan finne i større eller mindre grad i ulike jobber. Vil det være drømmetrekk ved en mann som man faller for og så aksepterer man resten? Igjen: hopp inn med deres erfaringer! Jeg har erfaring med jobb, ikke med menn!

Hvordan vet man at dette er en mann man vil tilbringe mer tid sammen med? Hvordan skal jeg skille mellom nerver, fordi jeg har aldri vært i et langvarig forhold og nerver fordi dette ikke føles rett? Hvordan skille mellom min egen frykt for ‘å binde meg’ og den reelle følelsen av vi som personer ikke passer sammen?

S**t. Nå begynner jeg å føle at jeg skulle lest en bok eller noe slikt, før jeg sa ja til å gå ut. Er ikke det nerdens løsning? Les en bok og lær om det?

Kom gjerne med råd, tips og oppmuntrende ord! Hva er viktig å være enig i, hva er mindre viktig? Selv om du leser dette i fremtiden. For kanskje jeg om to månder, eller to år for den slags skyld, ennå ikke har klart å treffe ‘drømmemannen’.

#drømmemann #menn #mann #deit

 

3 kommentarer
    1. Jeg tenker at det ikke trenger å være love at first sight, de fleste forhold blir til etter hvert, men noe må være der – fysisk tiltrekning eller humor eller felles interesse eller interessante samtaler. Men igjen så er det folk som virkelig har mislikt hverandre som plutselig finner sammen. Lykke til i kveld. Og ring meg i morgen tidlig.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg