Hva kan stoppe meg?

Etter 33 år og fem måneder på denne jord, begynner jeg å kjenne meg selv en smule. Jeg liker å ha kontroll, jeg er utadvent med folk jeg ikke kjenner, jeg er SVÆRT inadvent med folk jeg kjenner litt og midt i mellom med folk jeg kjenner godt. Jeg har lett for å bli giret når jeg begynner noe nytt og møter jeg noe motstand kan jeg også raskt gi opp. Før jeg begynte å budsjettere for to år og tre måneder siden og med denne bloggen for snart to år siden, hadde jeg aldri gjennomført noe uten ekstern hjelp for å holde meg gående. Noe du kjenner deg igjen i?

I år har jeg satt meg noen store og litt skumle mål, [les om alle her] og fordi jeg kjenner meg selv, bør jeg kunne forutsi hvilke snubletråder som ligger i skjul og kanskje det hjelper meg å holde meg på bena?

Kjøkkenoppussing: Stort og skummelt! Det er jeg som er ‘prosjektleder’ og må drive prosjektet fremover. Blir ikke kjøkkenoppussingen bra, går det ikke bare utover min egen trivsel, det kan også gå utover leilighetens verdi. Det er et stort press på meg og jeg må bare kjempe i mot drømmen om perfekt, for jeg burde allerede nå vite at det ikke blir HELT perfekt.  “Det blir IKKE perfekt. Det blir ikke perfekt”

Trene litt hver arbeidsdag for bedre holdning og sterkere core: Før jul gjorde jeg dette hver dag i ca tre uker. I romjula, tross jobb, har jeg ikke gjort det. Her må jeg rett og slett kjenne meg selv og frykte dagen etter perfekt! Dagen etter perfekt, er dagen det er vanskeligst for meg å fortsette. Frem til dette har jeg klart å gjennomføre noe, fordi jeg har klart det helt til nå. Den dagen det ikke lengre er helt perfekt, vil alle unnskyldninger jeg tidligere har klart å skyve bort, stable seg oppå hverandre og jeg må kjempe meg igjennom masse for å fortsette. Dagen etter perfekt har endt mang en mål hos meg.

Treffe nye mennesker: En av mine store drømmer i livet er å ha barn, som er ganske vanskelig om man er alene og ikke har mann, slik jeg forklarte til tanteungene mine i helgen. Det er alltid hyggelig når små barn spør “Hvorfor har ikke du barn?”. For å hjelpe med dette, skal jeg øke sjansene mine til å treffe noen, med å faktisk treffe nye folk. Jeg må nok muligens også jobbe med meg selv for å stole på nye folk også!

Invitere folk hjem til meg: Jeg er kanskje ikke dronning av utsettelser, men jeg er i hvert fall Hoffnarren av utsettelser. Selv om det bare er å sende en rask melding med informasjon om dato. Så med å sette en frist for å invitere folk til meg FØR måneden begynner, burde jeg i hvert fall få det fikset FØR jeg lager planleggingsvideoen for måneden? (Ja, jeg har invitert folk for januar!).

Youtube: Jeg har forsøkt meg på redigering. En gang. Og lyden ble HELT feil. Den ble forskjøvet og ikke bra i det hele tatt. I tillegg tok det ganske lang tid å lage, bare for et to minutter langt klipp. Hvordan i all verden skal jeg jobbe med dette og lage videoer med et nykjøpt kamera? Det å fortsette å prøve på noe nytt, når jeg har ingen bevis på at jeg kan komme til å klare det, at jeg har rett verktøy, at jeg har nok tålmodighet er ikke lett! Hvis du redigerer videoer og har Windows, hvilke program bruker du?

**********************

Så er spørsmålet til deg? Hvilke snubletråder har du for målene dine?

#Mål2019 #fails

5 kommentarer
  1. Eg har alltid slitt med å gå “all in”, på det eg holder på med. Tør ikkje å satse. Er liksom redd for at det ikkje er bra for meg. At det eg holder på med ikkje er det riktige å gjøre. Samtidig sliter eg litt med meg sjølv. Og dette er framdeles mine største hindringer.

   Riktig godt nytt år. Og lykke til med målene dine for 2019. ;D

  2. Så smart å tenke gjennom mulige snubletråder!
   En av mine snubletråder: om jeg begynner med for mye på en gang så holder det stort sett bare et par uker før jeg rykker tilbake – ikke til start, men til før starten… Hvordan omgå det? Begynne med små ting og gjøre det til vaner før jeg starter på neste lille ting 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg